VALİ ÇEBER RİZE HAVALİMANINDA

Rize 01.12.2020 - 20:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2087+ kez okundu.
 

VALİ ÇEBER RİZE HAVALİMANINDA

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize-Artvin Havalimanını Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu.   Yapılan incelemelerde yüklenici firma yetkililerinden yapılan çalışmalar ve son durum hakkında bilgi alan Vali Çeber, Rize-Artvin Havalimanı inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyerek,  " Projede pek çok aşama bulunmakta ve bu aşamalar zincir halkaları şeklinde birbiri ile bağlantılı. Bu doğrultuda atılan her adım bir sonraki süreci de etkilemekte. Geldiğimiz noktada burada çalışan tüm arkadaşlarımız gerekli hassasiyeti göstererek projenin başarılı bir şekilde sorunsuzca ilerlemesini sağladılar.   Şu an altyapı çalışmaları yüzde 71,3 seviyelerine geldi. Yeni eklenen alan ile birlikte 100 milyon tona ulaşan dolgunun yaklaşık 77 milyonunu yapıldı. Üstyapı çalışmalarında ise fiziki gerçekleşme boyutunda yüzde 12.5 ilerle sağladık.   Son yapılan düzenlemelerle birlikte projemize yeni bir dolgu alanı ekledik. Burasının tamamen Rize'nin sosyal, kültürel özelliklerini yansıtması, havaalanına inenlerin Rize ile ilk tanışacakları ve ayrılanların da Rize'ye son bakış yerleri olacak şekilde donatacağımız alan olmasını istedik. Bu doğrultuda havalimanı bittiğinde Rize’mize ve bölgenin ticaretine, turizmine ve ulaşımına çok fayda sağlamış olacak.” ifadelerini kullandı.

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize-Artvin Havalimanını Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu.

 

Yapılan incelemelerde yüklenici firma yetkililerinden yapılan çalışmalar ve son durum hakkında bilgi alan Vali Çeber, Rize-Artvin Havalimanı inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyerek,  " Projede pek çok aşama bulunmakta ve bu aşamalar zincir halkaları şeklinde birbiri ile bağlantılı. Bu doğrultuda atılan her adım bir sonraki süreci de etkilemekte. Geldiğimiz noktada burada çalışan tüm arkadaşlarımız gerekli hassasiyeti göstererek projenin başarılı bir şekilde sorunsuzca ilerlemesini sağladılar.

 

Şu an altyapı çalışmaları yüzde 71,3 seviyelerine geldi. Yeni eklenen alan ile birlikte 100 milyon tona ulaşan dolgunun yaklaşık 77 milyonunu yapıldı. Üstyapı çalışmalarında ise fiziki gerçekleşme boyutunda yüzde 12.5 ilerle sağladık.

 

Son yapılan düzenlemelerle birlikte projemize yeni bir dolgu alanı ekledik. Burasının tamamen Rize'nin sosyal, kültürel özelliklerini yansıtması, havaalanına inenlerin Rize ile ilk tanışacakları ve ayrılanların da Rize'ye son bakış yerleri olacak şekilde donatacağımız alan olmasını istedik. Bu doğrultuda havalimanı bittiğinde Rize’mize ve bölgenin ticaretine, turizmine ve ulaşımına çok fayda sağlamış olacak.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi