VAN'DA ŞİDDETLİ DEPREM.

Türkiye 25.06.2020 - 13:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1667+ kez okundu.
 

VAN'DA ŞİDDETLİ DEPREM.

Son dakika gelişmesine göre; Van'ın Özalp ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi   AFAD'dan yapılan açıklamaya göre; Van'ın Özalp ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada, depremin 6.96 km derinlikte meydana geldiği belirtildi. Yaşanan depremin ardından bölgede yaşanan birçok vatandaş Van'da meydana gelen depremin şiddetine ilişkin araştırmalara başladı. AFAD meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıklarken, Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu.

Son dakika gelişmesine göre; Van'ın Özalp ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
 

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre; Van'ın Özalp ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


AFAD tarafından yapılan açıklamada, depremin 6.96 km derinlikte meydana geldiği belirtildi. Yaşanan depremin ardından bölgede yaşanan birçok vatandaş Van'da meydana gelen depremin şiddetine ilişkin araştırmalara başladı. AFAD meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıklarken, Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi