Vedat Muriç'in Fiyatı Uçtu. Rizespor ucuza vermeyecek

Spor 01.06.2019 - 15:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2896+ kez okundu.
 

Vedat Muriç'in Fiyatı Uçtu. Rizespor ucuza vermeyecek

Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'ın da Kosovalı golcüye talip olması sonrasında, bu sezon büyük çıkış yakalayan oyuncunun bonservisine zam yapıldı. GALATASARAY'DAN 7 MİLYON EURO İSTEDİLER  Yeşil mavililer, Vedat Muriqi için 2.5 milyon Euro teklif eden Galatasaray’dan 7 milyon Euro istedi. Fiyatın bu kadar yükselmesinde, Fenerbahçe’nin de futbolcuya ciddi şekilde talip olması büyük rol oynadı Türkiye'nin iki dev kulübü Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Vedat Muriqi’ye talip olması, Kosovalı futbolcunun fiyatının tavan yapmasına yol açtı. Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Muriqi’nin bonservisi için 2.5 milyon Euro teklif eden Galatasaray yöneticilerine, “Yönetim kurulumuz Muriqi’nin fiyatını 7 milyon Euro (45.8 milyon TL) olarak belirledi” cevabını verdi. Karadeniz kulübünün talep ettiği rakamı son derece yüksek bulan sarı kırmızılıların, genç forvet oyuncusu için en fazla 3 milyon Euro ödemeyi düşündüğü öğrenildi. Çaykur Rizespor yönetimi diğer taraftan Vedat Muriqi’nin satışı için Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdürüyor. Tıpkı Galatasaray gibi 3 milyon Euro civarında bir rakama bu işi bitirmeyi planlayan sarı lacivertlilerin bu transferdeki en önemli kozu, sezon içinde Aatıf Chahechouhe’nin Rizespor’a verilmesi sırasında iki kulüp arasında kurulan sıcak ilişkiler... Galatasaray da, Fenerbahçe de Kosovalı futbolcuyu kadrosuna katmayı çok istiyor. Ancak, UEFA’nın Finansal Fair Play kuralları gereği ‘sattığı kadar almak zorunda olmaları’ şimdilik iki kulübün elini kolunu bağlıyor Ezeli rakipler, satmayı düşündükleri futbolcularını elden çıkardıkları zaman Vedat Muriqi’ye yönelik tekliflerini yükseltme şansını bulacak. Toulouse takımı da resmen istedi  Fransa’nın Toulouse takımının da resmen talip olduğu Muriqi’nin fiyatının bu kadar yükselmesini sağlayan bir başka faktör henüz 25 yaşında olması... Hem Galatasaray hem Fenerbahçe, her geçen sezon daha iyi performans gösteren Muriqi’nin, gelişimini bu şekilde sürdürmesi halinde önümüzdeki yıllarda astronomik rakamlara satılabileceği ihtimalini dikkate alıyor. Çaykur Rizespor ise, 1 yıl sözleşmesi kalan Kosovalı oyuncuyu mümkün olan en yüksek fiyata satıp transfer yapmayı amaçlıyor. Bu arada Muriqi’nin menajeri Haluk Canatar, futbolcusuna Türkiye’den Fenerbahçe ve Galatasaray’ın dışında ismi gizli tutulan bir kulübün daha talip olduğunu açıkladı. Ali Naci Küçük/sporarena

Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'ın da Kosovalı golcüye talip olması sonrasında, bu sezon büyük çıkış yakalayan oyuncunun bonservisine zam yapıldı.


GALATASARAY'DAN 7 MİLYON EURO İSTEDİLER 

Yeşil mavililer, Vedat Muriqi için 2.5 milyon Euro teklif eden Galatasaray’dan 7 milyon Euro istedi. Fiyatın bu kadar yükselmesinde, Fenerbahçe’nin de futbolcuya ciddi şekilde talip olması büyük rol oynadı

Türkiye'nin iki dev kulübü Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Vedat Muriqi’ye talip olması, Kosovalı futbolcunun fiyatının tavan yapmasına yol açtı.


Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Muriqi’nin bonservisi için 2.5 milyon Euro teklif eden Galatasaray yöneticilerine, “Yönetim kurulumuz Muriqi’nin fiyatını 7 milyon Euro (45.8 milyon TL) olarak belirledi” cevabını verdi.

Karadeniz kulübünün talep ettiği rakamı son derece yüksek bulan sarı kırmızılıların, genç forvet oyuncusu için en fazla 3 milyon Euro ödemeyi düşündüğü öğrenildi.

Çaykur Rizespor yönetimi diğer taraftan Vedat Muriqi’nin satışı için Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdürüyor.


Tıpkı Galatasaray gibi 3 milyon Euro civarında bir rakama bu işi bitirmeyi planlayan sarı lacivertlilerin bu transferdeki en önemli kozu, sezon içinde Aatıf Chahechouhe’nin Rizespor’a verilmesi sırasında iki kulüp arasında kurulan sıcak ilişkiler...


Galatasaray da, Fenerbahçe de Kosovalı futbolcuyu kadrosuna katmayı çok istiyor. Ancak, UEFA’nın Finansal Fair Play kuralları gereği ‘sattığı kadar almak zorunda olmaları’ şimdilik iki kulübün elini kolunu bağlıyor


Ezeli rakipler, satmayı düşündükleri futbolcularını elden çıkardıkları zaman Vedat Muriqi’ye yönelik tekliflerini yükseltme şansını bulacak.


Toulouse takımı da resmen istedi 

Fransa’nın Toulouse takımının da resmen talip olduğu Muriqi’nin fiyatının bu kadar yükselmesini sağlayan bir başka faktör henüz 25 yaşında olması...

Hem Galatasaray hem Fenerbahçe, her geçen sezon daha iyi performans gösteren Muriqi’nin, gelişimini bu şekilde sürdürmesi halinde önümüzdeki yıllarda astronomik rakamlara satılabileceği ihtimalini dikkate alıyor.

Çaykur Rizespor ise, 1 yıl sözleşmesi kalan Kosovalı oyuncuyu mümkün olan en yüksek fiyata satıp transfer yapmayı amaçlıyor. Bu arada Muriqi’nin menajeri Haluk Canatar, futbolcusuna Türkiye’den Fenerbahçe ve Galatasaray’ın dışında ismi gizli tutulan bir kulübün daha talip olduğunu açıkladı.


Ali Naci Küçük/sporarena

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi