YILBAŞI GECESİNE DİKKAT !!! RİZE'DE KAÇAK İÇKİ FURYASI

Rize 30.12.2019 - 15:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2513+ kez okundu.
 

YILBAŞI GECESİNE DİKKAT !!! RİZE'DE KAÇAK İÇKİ FURYASI

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce il genelinde kaçak içki ve sigara satışını önlemeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; İlimiz merkez de 28.12.2019 günü yapılan yol uygulamaları sırasında durumundan şüphelenilen bir araç görevlilerimizce durdurulmuş,  araçta yapılan kontroller de çeşitli markalarda 42 şişe gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen içki tespit edilerek ele geçirilmiştir.   Cumhuriyet Savcısının talimatı gereği; E.S isimli şahsa 5607 SKM (İçki Kaçakçılığı) suçundan adli işlem yapılmıştır.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce il genelinde kaçak içki ve sigara satışını önlemeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;


İlimiz merkez de 28.12.2019 günü yapılan yol uygulamaları sırasında durumundan şüphelenilen bir araç görevlilerimizce durdurulmuş,  araçta yapılan kontroller de çeşitli markalarda 42 şişe gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen içki tespit edilerek ele geçirilmiştir.

 


Cumhuriyet Savcısının talimatı gereği; E.S isimli şahsa 5607 SKM (İçki Kaçakçılığı) suçundan adli işlem yapılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi