YILMAZ BAL TRANSFERLERİ TEK MENEJERDEN YAPIYOR.

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.08.2020 - 14:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3040+ kez okundu.
 

YILMAZ BAL TRANSFERLERİ TEK MENEJERDEN YAPIYOR.

Yılmaz Bal’ın ısrarla transfer ettiği 4 futbolcu tek menajerden yapıldığı ortaya çıktı RİZESPOR’DA BİR TUAF TRANSFERLER Çaykur Rizespor’un transferde ilk olarak kadrosuna kattığı ve büyük eleştirilere neden olan futbolcular Engin Bekdemir, Nadir Çiftçi, Yasin Pehlivan ve Kemal Rüzgar’ın transferleri resmi olarak açıklandı. Büyük tepkilere neden olan bu futbolcuların transferleri ile ilgili yankılar sürerken yapmış oldukları sözleşmelerde almış oldukları ücretler büyük tartışma konusu oldu. Bu oyunculardan 5 yıl önce yeşil-mavili takımda forma giyen ve sağlık kontrolünde sakat olup kıkırdak sorunu olan Engin Bekdemir 400 bin TL  garanti ücret olmak üzere 650 bin TL’lik sözleşme yapılması büyük tepki topladı.   Yeni sezon için transfer karargâhını adeta Başkentte Gençlerbirliği’nin kadrosunda düşünmediği oyuncular üzerine kuran Rizespor, paket olarak anlaştığı Nadir Çiftçi ve Yasin Pehlivan’a 700 bin TL garanti olmak üzere 1.700 bin TL ücret ödeyecek. Camianın büyük tepkisini çeken bu transferleri gerçekleştiren Sportif direktör Yılmaz Bal’ın yakın arkadaşı olan menajer Erdem Karagöl’ de bu dört oyuncunun menajerliğini yapıyor.  Özellikle de Engin Bekdemir’in sağlık kontrolünde kıkırdak sorunu olmasına rağmen bu göz ardı edilerek imzaların atılması eleştirileri de beraberinde getirdi.   Geçen sezon başında ve deve arasında transfer edilen yerli ve yabancı bir çok oyuncu ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor’un bundan hiç ders çıkarmayıp böyle transferler gerçekleştirmesi kafalarda soru işareti bıraktı. Kendisine verilen imza yetkisiyle istediği transferleri tek tek gerçekleştiren Yılmaz Bal, geçen sezon Menajer Alper Gökdemir, bu sezonda Erdem Karagöl’le birlikte hareket etmesi ile eleştirilerin odak noktası haline geldi. Bu dört oyuncunun transferlerinin açıklanması yönetimde çok ciddi sıkıntılara neden olduğu gibi taraftarları da hiç memnun etmedi. Rizespor son olarak yine Gençlerbirliğin den Fabricio Baiano’yuda renklerine dahil etti.

Yılmaz Bal’ın ısrarla transfer ettiği 4 futbolcu tek menajerden yapıldığı ortaya çıktı


RİZESPOR’DA BİR TUAF TRANSFERLER


Çaykur Rizespor’un transferde ilk olarak kadrosuna kattığı ve büyük eleştirilere neden olan futbolcular Engin Bekdemir, Nadir Çiftçi, Yasin Pehlivan ve Kemal Rüzgar’ın transferleri resmi olarak açıklandı. Büyük tepkilere neden olan bu futbolcuların transferleri ile ilgili yankılar sürerken yapmış oldukları sözleşmelerde almış oldukları ücretler büyük tartışma konusu oldu. Bu oyunculardan 5 yıl önce yeşil-mavili takımda forma giyen ve sağlık kontrolünde sakat olup kıkırdak sorunu olan Engin Bekdemir 400 bin TL  garanti ücret olmak üzere 650 bin TL’lik sözleşme yapılması büyük tepki topladı.

 

Yeni sezon için transfer karargâhını adeta Başkentte Gençlerbirliği’nin kadrosunda düşünmediği oyuncular üzerine kuran Rizespor, paket olarak anlaştığı Nadir Çiftçi ve Yasin Pehlivan’a 700 bin TL garanti olmak üzere 1.700 bin TL ücret ödeyecek. Camianın büyük tepkisini çeken bu transferleri gerçekleştiren Sportif direktör Yılmaz Bal’ın yakın arkadaşı olan menajer Erdem Karagöl’ de bu dört oyuncunun menajerliğini yapıyor.  Özellikle de Engin Bekdemir’in sağlık kontrolünde kıkırdak sorunu olmasına rağmen bu göz ardı edilerek imzaların atılması eleştirileri de beraberinde getirdi.

 

Geçen sezon başında ve deve arasında transfer edilen yerli ve yabancı bir çok oyuncu ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor’un bundan hiç ders çıkarmayıp böyle transferler gerçekleştirmesi kafalarda soru işareti bıraktı. Kendisine verilen imza yetkisiyle istediği transferleri tek tek gerçekleştiren Yılmaz Bal, geçen sezon Menajer Alper Gökdemir, bu sezonda Erdem Karagöl’le birlikte hareket etmesi ile eleştirilerin odak noktası haline geldi. Bu dört oyuncunun transferlerinin açıklanması yönetimde çok ciddi sıkıntılara neden olduğu gibi taraftarları da hiç memnun etmedi. Rizespor son olarak yine Gençlerbirliğin den Fabricio Baiano’yuda renklerine dahil etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi