YILMAZ VURAL YENİDEN SAHALARDA. İŞTE YENİ TAKIMI

Spor 29.01.2020 - 14:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1498+ kez okundu.
 

YILMAZ VURAL YENİDEN SAHALARDA. İŞTE YENİ TAKIMI

Yılmaz Vural geri döndü! Akhisarspor.. TFF 1.Lig ekiplerinden Akhisarspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrılmıştı. Zirve mücadelesi yapan Akhisarspor deneyimli teknik adam Yılmaz Vural ile resmen anlaştı TFF 1.Lig'de son olarak Bursaspor'a evinde 1-0 yenilen ve teknik direktör Mehmet Altıparmak'la yollarını ayıran Akhisarspor, yeni çalıştırıcısını belirledi. Altıparmak'ın ayrılmasının ardından Yalçın Koşukavak, Metin Diyadin ve Sait Karafırtınalar gibi teknik adamları listesine alan Akhisarspor'un deneyimli çalıştırıcı Yılmaz Vural ile anlaştı. Geçen sezon da Akhisarspor ile görüşmüştü Geçen sezon Akhisarspor'un kapısından dönen Vural'ın yeşil-siyahlılara resmi sözleşme imzaladı. Yılmaz Vural, son olarak yine TFF 1.Lig ekibi Adana Demirspor'u çalıştırmıştı.

Yılmaz Vural geri döndü! Akhisarspor..


TFF 1.Lig ekiplerinden Akhisarspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrılmıştı. Zirve mücadelesi yapan Akhisarspor deneyimli teknik adam Yılmaz Vural ile resmen anlaştı


TFF 1.Lig'de son olarak Bursaspor'a evinde 1-0 yenilen ve teknik direktör Mehmet Altıparmak'la yollarını ayıran Akhisarspor, yeni çalıştırıcısını belirledi. Altıparmak'ın ayrılmasının ardından Yalçın Koşukavak, Metin Diyadin ve Sait Karafırtınalar gibi teknik adamları listesine alan Akhisarspor'un deneyimli çalıştırıcı Yılmaz Vural ile anlaştı.


Geçen sezon da Akhisarspor ile görüşmüştü


Geçen sezon Akhisarspor'un kapısından dönen Vural'ın yeşil-siyahlılara resmi sözleşme imzaladı. Yılmaz Vural, son olarak yine TFF 1.Lig ekibi Adana Demirspor'u çalıştırmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi