Yangında enkazdan çıkan bilezik sahibine verildi

Karadeniz 24.07.2019 - 13:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2391+ kez okundu.
 

Yangında enkazdan çıkan bilezik sahibine verildi

BOLU’da, Oğulduruk köyünde 2 ahır, 3 samanlık, 1 baraka ve 1 traktör tamamen yanarken, 1 ev ise hasar gördü. İtfaiyeciler hasar gören evde bulduğu altın bileziği sahibine teslim etti. Bolu merkeze bağlı Oğulduruk köyünde sabaha karşı bir samanlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek yanında bulunan ahır, samanlık ve eve sıçradı. Köy halkının ihbarı üzerine bölgeye Bolu Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.   İl merkezine 14 kilometre uzaklıktaki köyde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Yoğun uğraşlarının ardından yangın kontrol altına alındı. Yangında İbrahim Özen, Veysel Gücüyener, İbrahim Aksakal, Celil Vural, Mehmet Vural’a ait olan 2 ahır, 3 samanlık, 1 baraka, 1 traktör ve römork yandı. İlhami Gücüyener’e ait ev ise hasar gördü. Soğutma çalışmaları sırasında itfaiye ekipleri, hasar gören evde altın bilezik buldu. İtfaiye erleri, bulunan altın bileziği sahibine teslim etti.

BOLU’da, Oğulduruk köyünde 2 ahır, 3 samanlık, 1 baraka ve 1 traktör tamamen yanarken, 1 ev ise hasar gördü. İtfaiyeciler hasar gören evde bulduğu altın bileziği sahibine teslim etti. Bolu merkeze bağlı Oğulduruk köyünde sabaha karşı bir samanlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek yanında bulunan ahır, samanlık ve eve sıçradı. Köy halkının ihbarı üzerine bölgeye Bolu Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

İl merkezine 14 kilometre uzaklıktaki köyde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Yoğun uğraşlarının ardından yangın kontrol altına alındı. Yangında İbrahim Özen, Veysel Gücüyener, İbrahim Aksakal, Celil Vural, Mehmet Vural’a ait olan 2 ahır, 3 samanlık, 1 baraka, 1 traktör ve römork yandı. İlhami Gücüyener’e ait ev ise hasar gördü. Soğutma çalışmaları sırasında itfaiye ekipleri, hasar gören evde altın bilezik buldu. İtfaiye erleri, bulunan altın bileziği sahibine teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi