Yaş Çay Taban Fiyatı Açıklanıyor.

Rize 09.05.2019 - 11:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1678+ kez okundu.
 

Yaş Çay Taban Fiyatı Açıklanıyor.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, 2019 yılı yaş çay taban kilo fiyatının 16 Mayıs Perşembe günü Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından Rize’de açıklanacağını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı tarafından tarım ürünlerine  29 oranında zam yapılarak açıklanan fiyatların ardından yaş çay üreticisi de büyük bir ümitle yaş çay taban fiyatını beklemeye başladı.. Özellikle gübreye gelen zamların ardından yaş çay taban fiyatının kaç lira olacak Rize ve Bölge halkı tarafından merakla bekleniyor    

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, 2019 yılı yaş çay taban kilo fiyatının 16 Mayıs Perşembe günü Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından Rize’de açıklanacağını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı tarafından tarım ürünlerine  29 oranında zam yapılarak açıklanan fiyatların ardından yaş çay üreticisi de büyük bir ümitle yaş çay taban fiyatını beklemeye başladı..

Özellikle gübreye gelen zamların ardından yaş çay taban fiyatının kaç lira olacak Rize ve Bölge halkı tarafından merakla bekleniyor

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi