Yavru kedilerin kurtarıldığı yangını, boşanma aşamasındaki eşinin çıkardığını iddia etti

Karadeniz 16.07.2020 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1728+ kez okundu.
 

Yavru kedilerin kurtarıldığı yangını, boşanma aşamasındaki eşinin çıkardığını iddia etti

BOLU'da, bir apartmanın 4’üncü katındaki dairede çıkan yangında  mahsur kalan Bulut ve Pamuk isimli yavru kediler, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Dairenin sahibi  Volkan Özcan, evi, boşanma aşamasındaki eşinin yaktığını iddia etti. Polis de adı açıklanmayan kadını gözaltına aldı.  Yangın, saat 12.30 sıralarında, Gölyüzü Mahallesi Karaaslan Sokağı'ndaki bir apartmanın 4’üncü katındaki dairede çıktı.  Volkan Özcan'a ait daireden dumanlar yükseldiğini görenler, itfaiyeyi aradı. Kısa sürede adrese gelen itfaiye ekipleri, anında müdahale ile alevleri kontrol altına alıp, yangını söndürdü. Yangını haber alınca olay yerine gelen Volkan Özcan, itfaiye ekiplerine evde Bulut  ve Pamuk isimli yavru kedilerinin olduğunu söyledi. Bunun üzerine içeri giren itfaiye ekipleri, mahsur kalan yavru kedileri kurtararak, sahibine teslim etti. Korkan kedileri Volkan Özcan ile yakınları, su içirerek rahatlatmaya çalıştı.  Balıklar olan akvaryum ise itfaiye erlerince yangında zarar görmeyen bir odaya taşındı.   KUNDAKLAMA İDDİASI Volkan Özcan, evini boşanma aşamasında olan eşinin yaktığını iddia etti. Özcan, polislere, dün eşinin eşyalarını almak için geldiğini ancak tartıştıklarını anlatarak, bunun üzerine kendisini evi yakmakla tehdit ettiğini ifade etti. Polis, adı açıklanmayan kadını, Beşkavaklar Mahallesi'ndeki bir evde gözaltına aldı. Özcan'ın yakınları ise, kadının gözaltına alındığı evi bastı. Polis, kendilerini görünce kaçan şüphelileri, yakalandı. Taraflar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

BOLU'da, bir apartmanın 4’üncü katındaki dairede çıkan yangında  mahsur kalan Bulut ve Pamuk isimli yavru kediler, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Dairenin sahibi  Volkan Özcan, evi, boşanma aşamasındaki eşinin yaktığını iddia etti. Polis de adı açıklanmayan kadını gözaltına aldı.  Yangın, saat 12.30 sıralarında, Gölyüzü Mahallesi Karaaslan Sokağı'ndaki bir apartmanın 4’üncü katındaki dairede çıktı.  Volkan Özcan'a ait daireden dumanlar yükseldiğini görenler, itfaiyeyi aradı. Kısa sürede adrese gelen itfaiye ekipleri, anında müdahale ile alevleri kontrol altına alıp, yangını söndürdü. Yangını haber alınca olay yerine gelen Volkan Özcan, itfaiye ekiplerine evde Bulut  ve Pamuk isimli yavru kedilerinin olduğunu söyledi. Bunun üzerine içeri giren itfaiye ekipleri, mahsur kalan yavru kedileri kurtararak, sahibine teslim etti. Korkan kedileri Volkan Özcan ile yakınları, su içirerek rahatlatmaya çalıştı.  Balıklar olan akvaryum ise itfaiye erlerince yangında zarar görmeyen bir odaya taşındı.

 

KUNDAKLAMA İDDİASI Volkan Özcan, evini boşanma aşamasında olan eşinin yaktığını iddia etti. Özcan, polislere, dün eşinin eşyalarını almak için geldiğini ancak tartıştıklarını anlatarak, bunun üzerine kendisini evi yakmakla tehdit ettiğini ifade etti. Polis, adı açıklanmayan kadını, Beşkavaklar Mahallesi'ndeki bir evde gözaltına aldı. Özcan'ın yakınları ise, kadının gözaltına alındığı evi bastı. Polis, kendilerini görünce kaçan şüphelileri, yakalandı. Taraflar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi