Yayanın yaralandığı kaza kamerada

Karadeniz 14.11.2019 - 12:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2045+ kez okundu.
 

Yayanın yaralandığı kaza kamerada

ZONGULDAK’ta kavşaktan dönüş yapan otomobil Yasemin Sarı’ya (46) çarptı. Sarı yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, sabah saatlerinde Acılık Caddesi’nde meydana geldi. Kavşaktan dönüş yapan H.N. (46) yönetimindeki 67 ED 860 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Yasemin Sarı’ya çarptı.   Çarpmanın etkisiyle yere savrulan Yasemin Sarı’nın yardımına sürücü ve çevredekiler koştu. Yaralı kadın, kaza yerine gelen ambulans ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yasemin Sarı’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bu arada kaza anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde kavşaktan dönüş yapan otomobilin, yolun karşısına geçmeye çalışan Yasemin Sarı’ya çarptığı ve Sarı’nın yere savrulduğu görüldü. Görüntülerde araç sürücüsünün koşarak kadının yardımına koştuğu da yer aldı. 

ZONGULDAK’ta kavşaktan dönüş yapan otomobil Yasemin Sarı’ya (46) çarptı. Sarı yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, sabah saatlerinde Acılık Caddesi’nde meydana geldi. Kavşaktan dönüş yapan H.N. (46) yönetimindeki 67 ED 860 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Yasemin Sarı’ya çarptı.

 

Çarpmanın etkisiyle yere savrulan Yasemin Sarı’nın yardımına sürücü ve çevredekiler koştu. Yaralı kadın, kaza yerine gelen ambulans ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yasemin Sarı’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bu arada kaza anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde kavşaktan dönüş yapan otomobilin, yolun karşısına geçmeye çalışan Yasemin Sarı’ya çarptığı ve Sarı’nın yere savrulduğu görüldü. Görüntülerde araç sürücüsünün koşarak kadının yardımına koştuğu da yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi