Yayıncı Kuruluş Rizespor'u unuttu. !

Spor 23.09.2019 - 14:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2497+ kez okundu.
 

Yayıncı Kuruluş Rizespor'u unuttu. !

Süper Ligin yayıncı kuruluşu BEINSPORT Rize' Didi stadyumundan yaptığı çok kötü yayının ardından bu kez resm web sayfasına haftanın tüm maçlarının öet görüntülerini yayınlardan Rizespor Gazişehir Gaziantep maçının özet  görüntüsünü koymaması Rizespor taraftarlarının tepkisini çekti.   Rize'ki maçlarda pilot kameranın konduğu yerin çok düşük bir yerde olması sebebiyle görüntüsü kalitesinden çok haklı olarak şikayet eden Rizelspor taraftarları ve BEİNSPORT izleyicileri be ku kez de  maçının özetinin Resmi siteye konmaması karşısında adeta şaşkına döndü. Daha önce yayın kalitesi ile ilgili ikiz kez haber yapmamaıza rağmen çmaç çekim kalitesini düzeltmeyen BEINSPORT bu kez maç özetini resmi sitesine koymayarak Rizesporluları ve Spor seyirciilerini bir kez daha üzdü.

Süper Ligin yayıncı kuruluşu BEINSPORT Rize' Didi stadyumundan yaptığı çok kötü yayının ardından bu kez resm web sayfasına haftanın tüm maçlarının öet görüntülerini yayınlardan Rizespor Gazişehir Gaziantep maçının özet  görüntüsünü koymaması Rizespor taraftarlarının tepkisini çekti.
 

Rize'ki maçlarda pilot kameranın konduğu yerin çok düşük bir yerde olması sebebiyle görüntüsü kalitesinden çok haklı olarak şikayet eden Rizelspor taraftarları ve BEİNSPORT izleyicileri be ku kez de  maçının özetinin Resmi siteye konmaması karşısında adeta şaşkına döndü.


Daha önce yayın kalitesi ile ilgili ikiz kez haber yapmamaıza rağmen çmaç çekim kalitesini düzeltmeyen BEINSPORT bu kez maç özetini resmi sitesine koymayarak Rizesporluları ve Spor seyirciilerini bir kez daha üzdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi