Yeni aldıkları otomobille gittikleri tatilde trafik kazasında ölen 2 arkadaş toprağa verildi

Karadeniz 07.08.2020 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2218+ kez okundu.
 

Yeni aldıkları otomobille gittikleri tatilde trafik kazasında ölen 2 arkadaş toprağa verildi

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde trafik kazasında hayatlarını kaybeden Berkant Gürleyen (25) ve Berat Aydın (26), Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde toprağa verildi. Bodrum Konacık Mahallesi Bitez Akıllı Kavşağı'nda dün saat 02.00 sıralarında meydana gelen kazada, Berkant Gürleyen(25) yönetimindeki 67 AB 700 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Muğla Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binası önündeki reklam panosu direğine çarptı.   Kazada, Berkant Gürleyen ile beraberindeki arkadaşı Berat Aydın hayatını kaybetti.  Alper Bahadır, Metin Kukul ve Sefa Çakal ise yaralandı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alındı. Berkant Gürleyen ve Berat Aydın'ın cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından memleketleri Zonguldak'ın Kozlu ilçesine getirildi. Kozlu Belediyesi önündeki cenaze namazı öncesi, Berkant Gürleyen'in babası Cengiz Gürleyen ve Berat Aydın'ın babası Abdullah Aydın taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına Kozlu Kaymakam Vekili İsmail Çorumluoğlu, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar ile acılı aileler ve yakınları katıldı. Gürleyen ve Aydın'ın cenazeleri, kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi. Berkant Gürleyen'in arkadaşlarıyla birlikte otomobil almak için Zonguldak'tan Denizli'ye gittiği, otomobili aldıktan sonra da 5 arkadaşın, tatil için Muğla'nın Bodrum ilçesine geçtiği öğrenildi.

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde trafik kazasında hayatlarını kaybeden Berkant Gürleyen (25) ve Berat Aydın (26), Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde toprağa verildi. Bodrum Konacık Mahallesi Bitez Akıllı Kavşağı'nda dün saat 02.00 sıralarında meydana gelen kazada, Berkant Gürleyen(25) yönetimindeki 67 AB 700 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Muğla Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binası önündeki reklam panosu direğine çarptı.

 

Kazada, Berkant Gürleyen ile beraberindeki arkadaşı Berat Aydın hayatını kaybetti.  Alper Bahadır, Metin Kukul ve Sefa Çakal ise yaralandı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alındı. Berkant Gürleyen ve Berat Aydın'ın cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından memleketleri Zonguldak'ın Kozlu ilçesine getirildi. Kozlu Belediyesi önündeki cenaze namazı öncesi, Berkant Gürleyen'in babası Cengiz Gürleyen ve Berat Aydın'ın babası Abdullah Aydın taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına Kozlu Kaymakam Vekili İsmail Çorumluoğlu, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar ile acılı aileler ve yakınları katıldı. Gürleyen ve Aydın'ın cenazeleri, kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi. Berkant Gürleyen'in arkadaşlarıyla birlikte otomobil almak için Zonguldak'tan Denizli'ye gittiği, otomobili aldıktan sonra da 5 arkadaşın, tatil için Muğla'nın Bodrum ilçesine geçtiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi