YERLİ OTOMOBİL ÜRETİMİNİNE BİR DESTEK DE RİZE'DEN

Rize 31.12.2019 - 12:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2672+ kez okundu.
 

YERLİ OTOMOBİL ÜRETİMİNİNE BİR DESTEK DE RİZE'DEN

Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Tuncay Maşalacı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 27 Aralıkta onurla tüm Dünya’ya yaptığı ‘’Türkiye’nin yerli otomobil üretme iradesini destekliyoruz’’ bu hepimizin gururudur ifadelerini kullandı.    Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Merkez Portakallık Mahallesi’nin de başarılı Muhtarı Tuncay Maşalacı; ‘’Türkiye’nin her alanda yerli marka, silah sanayi, teknoloji, tasarım ve tüm kalkınma ve gelişme noktasında gösterilen başarı için devletimizin yanındayız, destekçisiyiz’’ Dedi.  Önümüzdeki yılda Bursa’nın Gemlik ilçesinde kurulması planlanan fabrikada, tamamen yerli ve milli üretim olan elektrikli araba için 2022 yılında İnşallah seri üretime başlanılacaktır diyen Maşalacı; ‘’Elektrikli araç üretimi yapılırken bunun yanında 4 bin 300’ü doğrudan, yani sanayisiyle birlikte 20 bin ilave istihdam sağlayacaktır. Bu da ayrıca gösteriyor ki, işsizliğe büyük çapta imkan sağlamış olacaktır. Allah’ın izni, milletimizin inancı, sayın Cumhurbaşkanı’mızın da liderliği ve destekleriyle biz bu işi başaracağız. Türkiye bu işe ilk defa böylesine  profesyonelce davranıyor. Sessizce ve derinden bu işi yürütüp, böylesine devasa büyüklükte bir gösterimle bir anda tüm ülke gündemine  oturması bize göre takdire şayandır. Sağdan soldan bazı parazit sesler çıksa da; bu konuda hiçbir engelin yaşanması mümkün olmayacaktır. Çünkü buna ülkemin insanı canı gönülden sahip çıkıyor.’’ Diye konuştu.  Maşalacı açıklamasının son bölümünde: ‘’Türkiye’nin İlk Elektrikli Otomobil girişimi ile gurur duyuyor; yerli ve milli projeyi Rize’den Muhtarlar Federasyonu olarak hep birlikte sonuna kadar destekliyoruz.  Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum’’… dedi. 

Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Tuncay Maşalacı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 27 Aralıkta onurla tüm Dünya’ya yaptığı ‘’Türkiye’nin yerli otomobil üretme iradesini destekliyoruz’’ bu hepimizin gururudur ifadelerini kullandı. 
 

Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Merkez Portakallık Mahallesi’nin de başarılı Muhtarı Tuncay Maşalacı; ‘’Türkiye’nin her alanda yerli marka, silah sanayi, teknoloji, tasarım ve tüm kalkınma ve gelişme noktasında gösterilen başarı için devletimizin yanındayız, destekçisiyiz’’ Dedi. 


Önümüzdeki yılda Bursa’nın Gemlik ilçesinde kurulması planlanan fabrikada, tamamen yerli ve milli üretim olan elektrikli araba için 2022 yılında İnşallah seri üretime başlanılacaktır diyen Maşalacı; ‘’Elektrikli araç üretimi yapılırken bunun yanında 4 bin 300’ü doğrudan, yani sanayisiyle birlikte 20 bin ilave istihdam sağlayacaktır. Bu da ayrıca gösteriyor ki, işsizliğe büyük çapta imkan sağlamış olacaktır. Allah’ın izni, milletimizin inancı, sayın Cumhurbaşkanı’mızın da liderliği ve destekleriyle biz bu işi başaracağız. Türkiye bu işe ilk defa böylesine  profesyonelce davranıyor. Sessizce ve derinden bu işi yürütüp, böylesine devasa büyüklükte bir gösterimle bir anda tüm ülke gündemine  oturması bize göre takdire şayandır. Sağdan soldan bazı parazit sesler çıksa da; bu konuda hiçbir engelin yaşanması mümkün olmayacaktır. Çünkü buna ülkemin insanı canı gönülden sahip çıkıyor.’’ Diye konuştu. 


Maşalacı açıklamasının son bölümünde: ‘’Türkiye’nin İlk Elektrikli Otomobil girişimi ile gurur duyuyor; yerli ve milli projeyi Rize’den Muhtarlar Federasyonu olarak hep birlikte sonuna kadar destekliyoruz. 


Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum’’… dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi