YETER ARTIK !!! RİZE'DEKİ BU GÖRÜNTÜYE BİR SON VERİLSİN.

Rize 23.03.2020 - 16:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2529+ kez okundu.
 

YETER ARTIK !!! RİZE'DEKİ BU GÖRÜNTÜYE BİR SON VERİLSİN.

YETER ARTIK BİRAZ DUYARLILIK   Rize ve Bölgede Cumartesi günü başlayan Yaş Çay Destekleme ödemeleri için Bankalar öününde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların duyarsızlığı yetkilileri ve duyarlı vatandaşları adeta canından bezdirdi. Bugün öğle saatlerinde Rize'deki Banka şubesi öünden çıkilen bu fotoğraflarda görüldüğü üze vatandaşlarımız oldukşça duyarsız. Bu şekliyle koronavirüse davetiye çıkaran bu duyarsız vatandaşlara birilerinin dur demesi lazım. Gerekirse Çaykur ödemeleri fabrikalar bazında sıraya  koysun bu izdihamı azaltsın. Bu şekliyle bu görüntü morallari bozmaktan başka bir işe yaramaz.  Yetkililerin resmi veya sivil  Her Bankamatik önünde bir güvenlik görevlisi bulundurulması ve insanların yakın temasının önlenmesi ezlemdir. Devlet Yetkililer, günlerdir vatandaşlarınyayınlanan talimatlara uyması için olağanüstü hayret gösterirken Rize ve Bölgedeki bu görüntü hiç mi hiiç olmadı beyler. Ayrıca bir öneride Bankalar birliğine üretici, destekleme primini her şubeye ait bankamatikten çekebilsin bunun için ğcret kesilmesin bu yoğunluk bir nebze olsun azalır diye düşünüyor.    

YETER ARTIK BİRAZ DUYARLILIK
 

Rize ve Bölgede Cumartesi günü başlayan Yaş Çay Destekleme ödemeleri için Bankalar öününde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların duyarsızlığı yetkilileri ve duyarlı vatandaşları adeta canından bezdirdi.


Bugün öğle saatlerinde Rize'deki Banka şubesi öünden çıkilen bu fotoğraflarda görüldüğü üze vatandaşlarımız oldukşça duyarsız. Bu şekliyle koronavirüse davetiye çıkaran bu duyarsız vatandaşlara birilerinin dur demesi lazım.


Gerekirse Çaykur ödemeleri fabrikalar bazında sıraya  koysun bu izdihamı azaltsın. Bu şekliyle bu görüntü morallari bozmaktan başka bir işe yaramaz. 


Yetkililerin resmi veya sivil  Her Bankamatik önünde bir güvenlik görevlisi bulundurulması ve insanların yakın temasının önlenmesi ezlemdir.


Devlet Yetkililer, günlerdir vatandaşlarınyayınlanan talimatlara uyması için olağanüstü hayret gösterirken Rize ve Bölgedeki bu görüntü hiç mi hiiç olmadı beyler.


Ayrıca bir öneride Bankalar birliğine üretici, destekleme primini her şubeye ait bankamatikten çekebilsin bunun için ğcret kesilmesin bu yoğunluk bir nebze olsun azalır diye düşünüyor.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi