Zile Kaymakamı Ant'dan köylere ziyaret

Karadeniz 18.07.2019 - 11:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1539+ kez okundu.
 

Zile Kaymakamı Ant'dan köylere ziyaret

TOKAT'ın Zile ilçesi Kaymakamı Kubilay Ant, ilçeye bağlı Yalınyazı ve Karşıyaka köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.  Zile Kaymakamı Kubilay Ant, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erhan Arslan, İlçe Özel İdare Müdürü ve şantiye şefi ile birlikte Yalınyazı ve Karşıyaka köylerini ziyaret etti.   Kaymakam Ant, "Köyleri ziyaret ederek muhtarlarımızdan köylerimizle ilgili bilgi alıyor, ihtiyaçları tespit ediyoruz. İlçemize uzak olan köylerimizdeki yol ve diğer çalışmalar hakkında vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Bu ziyaretleri aralıksız devam ettireceğiz'' diye konuştu. 

TOKAT'ın Zile ilçesi Kaymakamı Kubilay Ant, ilçeye bağlı Yalınyazı ve Karşıyaka köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.  Zile Kaymakamı Kubilay Ant, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erhan Arslan, İlçe Özel İdare Müdürü ve şantiye şefi ile birlikte Yalınyazı ve Karşıyaka köylerini ziyaret etti.

 

Kaymakam Ant, "Köyleri ziyaret ederek muhtarlarımızdan köylerimizle ilgili bilgi alıyor, ihtiyaçları tespit ediyoruz. İlçemize uzak olan köylerimizdeki yol ve diğer çalışmalar hakkında vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Bu ziyaretleri aralıksız devam ettireceğiz'' diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi