Zonguldak’ta engelliler haftası kutlandı

Karadeniz 10.05.2019 - 10:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2302+ kez okundu.
 

Zonguldak’ta engelliler haftası kutlandı

ZONGULDAK’ta, '10-16 Mayıs Engelliler Haftası' etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi. Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinliğe, Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ergin Avcı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öenciler ve veliler katıldı.   Madenci Anıtı önünde toplanan gup, Gazipaşa Caddesi’ni takiben valilik binası önüne kadar yürüdü. Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tören, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin'in konuşmasıyla sona erdi.   

ZONGULDAK’ta, '10-16 Mayıs Engelliler Haftası' etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi. Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinliğe, Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ergin Avcı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öenciler ve veliler katıldı.

 

Madenci Anıtı önünde toplanan gup, Gazipaşa Caddesi’ni takiben valilik binası önüne kadar yürüdü. Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tören, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin'in konuşmasıyla sona erdi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi