Zonguldak'ta ormanlık alanda yangın

Karadeniz 30.08.2020 - 19:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2157+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta ormanlık alanda yangın

ZONGULDAK'ın Devrek ilçesinde, ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına itfaiye ve orman ekipleri karadan, 1 helikopter ise havadan müdahalede ediyor.   Dronla görüntülenen ve yaklaşık 10 hektarlık alanda etkili olan yangın, kısmen kontrol altına alındı. Yangını tamamen söndürmek için çalışmalar devam ediyor. Yangın, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Akçabey ile Tohumlar köyleri arasındaki ormanlık alanda çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen yangın, kısa sürede büyüdü. Köylülerin haber vermesi üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ile çevre ilçe ve beldelerin itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 10 hektarlık alanda etkili olan yangına, Karabük'ten gelen yangın söndürme helikopteri de havadan müdahalede ediyor. Yangını söndürmek için 40 arazöz, 3 dozer ile birçok itfaiye aracı ile yaklaşık 100 kişilik ekip çalışmalarını sürdürüyor. Köylüler de söndürme çalışmalarına destek veriyor.   DRONLA HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ Ormanlık alandaki yangın, dronla havadan görüntülendi. Kısmen kontrol altına alınan yangına, havadan ve karadan müdahale sürüyor. Yangını tamamen söndürmek için çalışmaları ise sürüyor. 

ZONGULDAK'ın Devrek ilçesinde, ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına itfaiye ve orman ekipleri karadan, 1 helikopter ise havadan müdahalede ediyor.

 

Dronla görüntülenen ve yaklaşık 10 hektarlık alanda etkili olan yangın, kısmen kontrol altına alındı. Yangını tamamen söndürmek için çalışmalar devam ediyor. Yangın, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Akçabey ile Tohumlar köyleri arasındaki ormanlık alanda çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen yangın, kısa sürede büyüdü. Köylülerin haber vermesi üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ile çevre ilçe ve beldelerin itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 10 hektarlık alanda etkili olan yangına, Karabük'ten gelen yangın söndürme helikopteri de havadan müdahalede ediyor. Yangını söndürmek için 40 arazöz, 3 dozer ile birçok itfaiye aracı ile yaklaşık 100 kişilik ekip çalışmalarını sürdürüyor. Köylüler de söndürme çalışmalarına destek veriyor.

 

DRONLA HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ Ormanlık alandaki yangın, dronla havadan görüntülendi. Kısmen kontrol altına alınan yangına, havadan ve karadan müdahale sürüyor. Yangını tamamen söndürmek için çalışmaları ise sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi