1700 rakımlı yaylada kar banyosu yaptı

ORDU (DHA) - | 09.01.2023 - 12:00, Güncelleme: 09.01.2023 - 12:19 3761+ kez okundu.
 

1700 rakımlı yaylada kar banyosu yaptı

Ordu'da 1700 rakımlı yaylada kar banyosu yaptı
ORDU’nun Korgan ilçesinde yaşayan Salih Karakaya (38), kentin bin 700 rakımında bulunan Korgan Yaylası’nda karda yüzerek, soğuk havaya meydan okudu. Soğuk havanın etkisi altına giren Ordu’da, birçok ilçe beyaza büründü. Ortalama kar kalınlığının 30 santimetreyi bulduğu kentte, karın tadını çıkartmak isteyen vatandaşlar da eğlenceli dakikalar yaşıyor. Korgan ilçesinde yaşayan Salih Karakaya da, çocukluk yıllarından itibaren kazandığı alışkanlık sonrasında her yıl ilk yağan karın keyfini içinde yüzerek çıkarıyor. Günün ilk ışıklarında bin 700 rakımlı Korgan Yaylası'na giden Karakaya, yarı çıplak bir şekilde karda yüzerek soğuk havaya meydan okudu. Her yıl karda banyo yaptığını belirten Karakaya, “İnşallah bu yıl Ordu’muz ve Türkiye’miz için güzel bir kış mevsimi olur. Hayırlısıyla sezonu açtık. Şu anda bu kar bize yeterli değil. En azından geleneksel olarak kış banyomuzu yapmış oluyoruz” dedi. 
Ordu'da 1700 rakımlı yaylada kar banyosu yaptı

ORDU’nun Korgan ilçesinde yaşayan Salih Karakaya (38), kentin bin 700 rakımında bulunan Korgan Yaylası’nda karda yüzerek, soğuk havaya meydan okudu.

Soğuk havanın etkisi altına giren Ordu’da, birçok ilçe beyaza büründü. Ortalama kar kalınlığının 30 santimetreyi bulduğu kentte, karın tadını çıkartmak isteyen vatandaşlar da eğlenceli dakikalar yaşıyor. Korgan ilçesinde yaşayan Salih Karakaya da, çocukluk yıllarından itibaren kazandığı alışkanlık sonrasında her yıl ilk yağan karın keyfini içinde yüzerek çıkarıyor. Günün ilk ışıklarında bin 700 rakımlı Korgan Yaylası'na giden Karakaya, yarı çıplak bir şekilde karda yüzerek soğuk havaya meydan okudu.

Her yıl karda banyo yaptığını belirten Karakaya, “İnşallah bu yıl Ordu’muz ve Türkiye’miz için güzel bir kış mevsimi olur. Hayırlısıyla sezonu açtık. Şu anda bu kar bize yeterli değil. En azından geleneksel olarak kış banyomuzu yapmış oluyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi