3 YENİ BAKANLIK GELİYOR

Karadeniz (KAYNAK) - SÖZCÜ | 09.02.2025 - 10:33, Güncelleme: 09.02.2025 - 10:33 11495+ kez okundu.
 

3 YENİ BAKANLIK GELİYOR

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde değişiklik yapılacağı iddiası kulisleri hareketlendirmeye devam ederken; bazı bakanlıkların da bölünmesi gündeme geldi.
AKP kulislerinden sızdı: 3 bakanlık bölünecek iddiası! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde değişiklik yapılacağı yönündeki iddialara bir yenisi eklendi.  Gazete Duvar'ın aktardığına göre, AKP kulislerinde en büyük sorunun Tarım ve Orman Bakanlığı'nda olduğu belirtilirken gerekçe olarak; gıda, hayvancılık, balıkçılık ve su işleri gibi geniş kapsamlı alanların tek çatı altında yönetilmesinin zorluk yarattığı ifade ediliyor. Ayrıca, bakanlığın ikiye ayrılmasının zorunlu hale geldiği savunuluyor. MALİYE VE KÜLTÜR BAKANLIĞI DA BÖLÜNECEK İDDİASI Öte yandan, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da benzer şekilde ayrılması gerektiği görüşü kulislerde dile getiriliyor.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde değişiklik yapılacağı iddiası kulisleri hareketlendirmeye devam ederken; bazı bakanlıkların da bölünmesi gündeme geldi.

AKP kulislerinden sızdı: 3 bakanlık bölünecek iddiası!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde değişiklik yapılacağı yönündeki iddialara bir yenisi eklendi. 

Gazete Duvar'ın aktardığına göre, AKP kulislerinde en büyük sorunun Tarım ve Orman Bakanlığı'nda olduğu belirtilirken gerekçe olarak; gıda, hayvancılık, balıkçılık ve su işleri gibi geniş kapsamlı alanların tek çatı altında yönetilmesinin zorluk yarattığı ifade ediliyor. Ayrıca, bakanlığın ikiye ayrılmasının zorunlu hale geldiği savunuluyor.

MALİYE VE KÜLTÜR BAKANLIĞI DA BÖLÜNECEK İDDİASI

Öte yandan, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da benzer şekilde ayrılması gerektiği görüşü kulislerde dile getiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi