ACUN ILICA'LININ ESKİ EŞİ. BİR BAKN BİR DAHA BAKTI

Şeyma Subaşı minik bikinisiyle poz verdi! Bir bakan bir daha baktı

Televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, son zamanlarda özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündemde. Subaşı, görkemli bir düğünle evlendiği Mohammed Alsaloussi ile boşanmanın ardından adı birçok isimle aşk iddialarına karışmış, ancak "Boşandığımdan beri kimsenin elini tutmadım" diyerek iddialara son noktayı koymuştu. Şeyma Subaşı, şimdi de minik bikinisiyle vücudunu sergiledi. Ünlü ismin bu paylaşımına bir bakan, bir daha baktı.

Televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girmişti. Ancak bu mutlulukları kısa sürmüş, çift 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı.

Boşanmanın ardından Şeyma Subaşı'nın adı birçok isimle aşk iddialarına karışmış, ancak "Boşandığımdan beri 4 aydır, belki daha fazla kimsenin elini bile tutmadım" diyerek iddialara yanıt vermişti.

Sosyal medyayı aktif kullanan Subaşı, şimdi de minik bikinisiyle vücudunu sergileyerek dikkat çekti.

Paylaşımıyla sosyal medyayı sallayan Subaşı'ya çeşitli yorumlar yapıldı.

Fit görüntüsüyle dikkat çeken Subaşı, bazı kullanıcılar tarafından "Harika görünüyorsun" şeklinde övgüler alırken, bazıları ise "Buna ne gerek vardı?" gibi eleştiri yorumları yaptı.






Kaynak: GAZETE YAZIYOR