AYAR RİZE'DE BASININ KARŞISINA ÇIKTI

AK Parti Rize il Başkanı Hikmet AYAR Rize basınıyla Ak Parti il Başkanlığında bir araya geldi.

Oldukça şeffaf açık konuşmalarla geçen toplantıda Başkan teşkilat çalışmaları, Belediyelerin çalışmaları sivil toplum kuruluş ziyaretleri esnaf ve köyler ziyaretleri yanında kurum ve kuruluşlar ziyaretlerinde bulunduklarını toplumdaki beklentiler ile yönetim kadrolarındaki ahenk çalışmalarındaki sıkıntıları not ettiklerini önümüzdeki günlerde vatandaşın sıkıntılarına merhem olamayan eksik çalışmalarda bulunanlarla iligli bir takım tasarrufta bulunacaklarını belirtti.
Başkan AYAR, yerel seçimler yaklaştığını teşkilat olarak bu konuda çalışmalarda bulunduklarını teşkilat içinden aday aday olacakları her dönemde olduğu gibi destekleyeceklerini belirtti.
Başkan Ağustos ayının ortasından sonra sayın Cumhurbaşkanımızın ilimizi ziyareti olabileceğini de belirten AYAR, ittifaklarımızla ve muhalefet parti muhataplarımızla ilimiz için görüştüklerini belirterek, Muhalefet Milletvekilini telefon ederek tebrik ettiğini de belirtti.
Başkana bir soru üzerine Rize de bir milletvekili kaybedilmesinin nedeni sorulunca Başkan AYAR, bizler ittifak olarak her Parti ayrı ayrı secime girdiğini belirterek Parti olarak 2018 seçimi oy oranından fazla oy almamıza rağmen halkımızın Teveccühü bu yönde gerçekleştiğini belirterek, bizler daha çok çalışarak hem yerelde hem de genelde başarılı olacaklarını belirtti. 
Sağlık bakanlığı yetkililerle görüşüldüğünü belirten AYAR, şehir hastanesinin yapımı yap işlet devret modeli ile mi yapılacağı yoksa, normal devletin mi yapacağı bir hastane mi olacağının kısa zamanda karara bağlanıp yapımına başlanacağını belirterek,  dolgu işlerinde sıkıntı olmadığını belirtti.
İsmet KÖSOĞLU nun OVİT tüneline kadar olan yol kesiminde  çalışma var mı sorusuna Başkan AYAR,  20 km'en  fazla olan İkizdere OVİT arasındaki yapım çalışmalarına kısa zamanda başlanacağını belirterek,  şaka olarak kısa zaman önce tünelde oturma eylemi yapan KÖSOĞLU na bih dahaki eylemde kendisini de çağırmasını istedi.
Ardeşen Gazeteciler dernek başkanı Salih NAVDAR in Fırtına deresindeki sıkıntıları vatandaşın işgalleri konusunu gündeme getirdiği  sorusuna Başkan AYAR, açık şekilde bu konuyu araştırıp bilgilendikten sonra bu konuda konuşacağını belirtti. 
Bütün gazetecilerin ortak sorusu PAZAR ilçesinin diğer Belediyelerin gerisinde hizmet aldığını bu konu Başkan Ahmet BASA dan kaynaklı olduğunu belirtmeleri üzerine, AYAR Pazar halkı kaç seçim Başkana destek verdiğini belirtti.
Açık şeffaf şekilde geçen Toplantı sonunda Başkan Hikmet AYAR toplantıya gelen bütün gazetecilere teşekkür ederek  basınımzı vasıtası ile bütün hemşerilerime selamlarımı saygularımı  sunuyorum dedi.

Bayram Arif TURAN