AVRUPA'DA BİR BAŞKA.. CİM BOM MOSKOVADA KAZANDI.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Lokomotiv Moskova'ya konuk oldu. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golle 1-0 kazandı ve liderliğini perçinledi.


UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova'yla karşı karşıya geldi. Mücadele sarı-kırmızılıların 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.


Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 82. dakikada Kerem Aktürkoğlu kaydetti.


Bu sonuçla birlikte Galatasaray 3 maç sonunda 7 puan topladı ve liderliğini perçinledi. Lokomotiv Moskova ise 3 maç sonunda galibiyetle tanışamadı ve 1 puanda kaldı. İki takım 4 Kasım Perşembe günü Nef Stadyumu'nda karşılaşacak.


.CİMBOM NAMAĞLUP LİDER!


Sahasında Lazio'yu 1-0 mağlup eden Galatasaray, Marsilya deplasmanından 0-0 eşitlikle ayrılmıştı. Cimbom, Lokomotiv Moskova deplasmanından da 1-0 galip gelerek namağlup liderliğini sürdürdü.


SONRADAN GİRDİLER GALİBİYETİ GETİRDİLER!


Maça yedek kulübesinde başlayan Kerem Aktürkoğlu 67. dakikada, Olimpiu Morutan ise 76. dakikada oyuna girdi. Rumen yıldız galibiyet golünün asistini yaparken, 3 puanı getiren gol ise Kerem'den geldi.


MARCAO-NELSSON İKİLİSİ GOL YEDİRMİYOR!


Galatasaray, stoper hattında Marcao ve Nelsson'un görev aldığı 3 Avrupa maçında gol yemedi.

.