Beşiktaş’ta 8 kişide corona virüsü tespit edildi

Beşiktaş'ta futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına yapılan corona virüsü testleri neticesinde toplam 8 kişinin testi pozitif çıktı.

Beşiktaş Kulübü daha önce bir futbolcu ve bir antrenörde çıkan corona virüsünden dolayı yaptığı ikinci test sonuçlarını da açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp, resmi siteden yaptığı açıklamada 8 kişinin corona virüsüne yakalandığını duyurdu. Bu kişilerin kaçının futbolcu olduğu bilgisi paylaşılmadı. Açıklama şöyle;


“13 Mayıs Çarşamba günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza ikinci kez Covid-19 testi yapılmıştır. Yapılan testler neticesinde, sekiz kişide pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir.

 

Testi pozitif sonuçlanan kişilerin takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır.
 

Dr. Tekin Kerem Ülkü”


Siyah-beyazlı kulüp, resmi siteden yaptığı açıklamada 8 kişinin corona virüsüne yakalandığını duyurdu. Aynı zamanda siyah-beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi’nin de corona virüsü testinin pozitif çıktı. Beşiktaş resmi açıklamasında 61 yaşındaki başkanın tedavisine prosedürler doğrultusunda derhal başlandığını belirtti.