RİZE'DE ÇÖKEN YOL GUİNNESS REKORLAR KİTABINA ADAY

Güneysu yolunda yapılan israf, devam eden çökmeler, Devletimizin itibarını sarsmakta ve Milletimizin sırtına ilave  zamlar, vergiler yüklemektedir. Bu hesapsız, liyakatsiz tutarsız işlere Rize'miz de bir son verilmelidir. Konu ile ilgili gereken yaptırım, cezai işlem derhal uygulanmalıdır.

Daha açılmadan sayısız kes belli noktalarda çöken, yıkılan, bozulup yapılan, tekrar bozulup tekrar tekrar yapılan Güneysu yolu ile ilgili TBMM nezdinde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca soruşturma başlatılmalı.

Bir yıl önce yaptığımız basın açıklamamız da Güneysu yolunda ki bu israfa dikkat çekmiştik. Ayrıca yolun tehlikeli olduğunu ve acil trafiğe kapatılması gerektiğini de söylemiştik. Bunun yanında Sayın Cumhurbaşkanımızın Rize ziyaretleri kapsamında da kullandığı bu yolda bukadar vurdum duymazlığın bir hesabı sorulmalı. Çökmesi ve yapılıp bozulması ile guiness rekorlar kitabına girmeye hak kazanır. 

Bu çöken yol aslında bir yandan iktidar partimizin geldiği durumu, bir yandan ehliyetsiz, liyakatsiz kadroların halini, vurdum duymazlığın fotoğrafını, gelen zamların ek vergilerin sebebini de malesef ki göstermektedir. 

Abdulkadir USTA
Bağımsız Siyasetçi