RAHMİ BAŞKAN, RİZE'DEKİ BU ÇİRKİNLİĞE LÜTFEN DUR DEYİN

Rize Belediyesi,  Başkan Rahmi METİN nin önderliğinde, insan odaklı çalışmaları ile Rize şehrine, sosyal tesisler,  sportif alanlar ve parkurlar, park bahçe, dinlenme alanları, kentsel dönüşüm, kapalı ve acık oto parklar ile yaya kaldırımların dekoratif aydınlatmalarına kadar bir çok alanda nokta atışı bu şehrin insanına hizmetler sunuyor sunmaya da devam ediyor, edecek. 
 

Özellikle dekoratif aydınlatmalar yapılırken esnaf, apartman sahipleri ve iş yeri sahiplerinin engellemelerine şahit oluyorduk. Halkın istifade edeceği yatırımları engelleyici tutum sergileyen bu ve bunun gibi küçük hesap içinde olan vatandaşlara sanırım yenileri ekleniyor?

     
Atatürk caddesindeki iş yeri ve binalarda cephe yenilemesi yapılıyor ve gerçekten de bu şehirde yaşayan insanların memnuniyeti ile izlenen Belediyenin bu çalışmaları, taktir ile karşılanıyordu ki, iş yeri tabelaları asılana kadar.

 

Çok  titiz ve  görsele önem veren çalışmaları ile tanıdığımız  Belediye Başkanı Sayın Rahmi METİN ve çalışkan ekibi, lütfen her ne yönden bakılırsa bakılsın eczane tabelalarının çirkin görünümlerine  bir son verin.

     
Mutlaka bu görsel güzelliği çirkinleştiren yine iş yeri sahipleridir. Bir kişiyi veya birkaç kişiyi memnun etmek için lütfen, o tabelaları ya biraz daha küçültün, ya da başka çözüm üretin. 

       
Bu kadar başarılı çalışmalarınızı ve hizmetlerinizi bir görsel  için heba  etmeyiniz.


Haber: Bayram Arif TURAN