RİZE HAVALİMANI İLE İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ BİR HABER

Havalimanındaki sefer sayıları ile ilgili müjdeyi Avcı verdi

Rize heyeti Bakan Uraloğlu ile görüştü. Rize  Havalimanında seferler artırılacak.

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Harun Mertoğlu, Ak parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Haber: Büşra Bayraktutan

Ziyarette Bakan Uraloğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Rize heyeti son günlerde tartışma konusu olan Rize  Havalimanı'ndaki yetersiz sefer sayısını da görüştü.

Havayolunu kullanarak Rize'ye gelmek isteyen yerli ve yabancı turistler sefer bulamadıklarını Bakan Uraloğlu’na ileten heyet özellikle geçtiğimiz Kurban Bayramı ve yaz tatilini Rize'de geçirmek isteyen vatandaşlar uçaklardaki doluluk oranı dolayısıyla sıkıntı yaşadıklarını hatırlattıkları öğrenildi.



SEFER SAYILARI ARTIRILACAK

Görüşme sonrası müjdeli haberi Rize Milletvekili Muhammed Avcı verdi. Avcı, “Sayın cumhurbaşkanımızla yaptığımız görüşmeler milletvekilimiz, il başkanımız ve belediye başkanımızla birlikte ulaştırma bakanımızla yaptığımız müzakereler neticesinde Rize Artvin Havalimanı sefer sayıları artırılıyor. İlimize hayırlı olsun” şeklinde açıklama yaptı.