RİZE'DE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Rize Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Eğitim Konferans Salonunda Rizeli eğitimci ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı  Doç.Dr. Kemal Şamlıoğlu başkanlığında yapılan "Mesleki ve Teknik Eğitim Değerlendirme Toplantısı"na Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı Mustafa Günay,  Rize İl Milli Eğitim Müdürü  Yusuf Tüfekçi; Çaykur Genel Müdürlüğü, Ticaret Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Organize Sanayi Bölgesi temsilcileri, sektör temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Rize   genelindeki Mesleki ve Teknik Liselerin Okul Müdürleri, Alan şefleri, öğretmenler katıldı.

Açılış konuşması yapan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Bakan Yardımcısı  Doç.Dr. Sayın Kemal Şamlıoğlu'na ve katılımcılara ilimiz genelindeki Mesleki ve Teknik Eğitime bağlı okullarımız hakkında bilgi verdi.

Bakan Yardımcısı  Doç.Dr. Sayın Kemal Şamlıoğlu'nun konuşmalarının ardından katılımcıların talep ve önerileri dinlendi. Toplantının son bölümünde Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı değerlendirmelerde bulundu.