RİZELİ DOKTOR HAYATINI KAYBETTİ

RİZE BÜYÜK BİR DEĞERİNİ KAYBETTİ... 

Rize ili Çayeli ilçesi Demirhisar köyünün yetiştirdiği; 33 yıl boyunca sağlık sektöründe, başta Karadenizliler olmak üzere tüm ülkemiz insanına engin hoşgörü, sabır, şevkat, saygı ve sevgiyle hizmet eden eski adıyla Ankara Dışkapı SSK Hastanesinde Biyokimya Uzmanı ve Başhekim Yardımcısı olarak herkesin tedaviye erişiminde büyük emeği geçen  Dr. Ali AKDEMİR; yakalandığı amansız hastalığı nedeniyle verdiği yaşam mücadelesini 24 Nisan 2023, Pazartesi  günü Ankara' da Başkent Üniversitesi Hastanesinde kaybetmiş ve  Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Rizeli eğitimci Özer  AKDEMİR'in amcası, Hurşit Akdemir ve Hamide (Münevver  Dinç 'in agabeyleri  olan Dr. ALİ AKDEMİR'in cenazesi 26 Nisan 2023, Çarşamba günü Başkent Üniversitesi Hastanesinden alınarak Ankara Kocatepe Camiinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ankara Karşıyaka Kabristanında defnedilecektir.

RizeninSesi ailesi olarak  Merhuma Allah'tan rahmet, kederli eşi, çocukları, torunları, Akdemir Ailesi ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz.