RİZELİ MUHTARIN HAYALİ GERÇEKLEŞİYOR

RİZE-Merkez Pazarköyde eksikliği hissedilen çocuk parkı Muhtar Harun Sait Er’in girişimleriyle gerçekleşiyor. Çocuk parkı İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe’nin desteğiyle köy Sağlık evinin bahçesinde yapılacak.

Pazarköyde çocuklar için önemli bir ihtiyaç olan Çocuk Parkı konusunda bir açıklama yapan Muhtar Harun Sait Er İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe ile hazırladıkları protokol sırasında şunları söyledi’’ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza çocuk parkı hayırlı olsun. Uzun süredir planlamasını yaptığımız, takibimizde olan Köyümüzün Çocuk Parkı ihtiyacını İl Sağlık Müdürü Sayın Mustafa Tepe ‘nin destekleriyle hayata geçiriyoruz. Daha önce Hafız Ali Usta İlköğretim Okulu yan bahçesindeki atıl alanı değerlendirerek yapmayı planladığımız Çocuk Parkı Milli Eğitim Müdürlüğünün engellemeleriyle karşılamış, hayata geçirilememişti. Girişimlerimiz sonucunda İl Sağlık Müdürümüz Sayın Mustafa Tepe'nin destekleriyle Sağlık Evinin bahçesinde çocuk Parkı kurulması için protokol imzaladık.



Geleceğimizin teminatı olan Çocuklarımızın talebine sesine ilaç oldunuz. Kıymetli Müdürümüzün bu ülkenin yarınları, teminatımız çocuklarımız için göstermiş olduğu ilgiye, herkese örnek olacak Devlet Adamlığına ve Bürokrasi nezaketine tüm köyümüz adına teşekkür ediyor; açılacak olan Parkın adını Pazarköy Dr. Mustafa TEPE Çocuk Parkı olarak şimdiden açıklıyorum.

Çocuk Parkının ilk planlanan yerde olmasına engel olanları; hizmeti engelleyen,  mazeretsiz bir şekilde onayları iptal edenleri de Halkımızın taktirine  bırakıyorum. Köyümüzün dünü, bugünü ve yarınları için koşul gözetmeksizin 2023 yılında da çalışmaya devam edeceğiz’’dedi.

 

Haber:İsmet KÖSOĞLU