RİZE’NİN ANKARA’DAKİ “A” TAKIMI

RİZE’NİN ANKARA’DAKİ “A” TAKIMI

 

Rize Bürokrat Grubunun 157.Buluşması 01 Haziran 2022 Çarşamba 19 00 da, ATO Eliz Restoranda yapıldı.

 

13.Yıldır her ay kesintisiz bir araya gelen Rize Grubunun 157. Buluşmasına 90 Kişi katıldı. Nezih bir ortamda yenilen yemekten sonra konuşmalar yapıldı.

 

Toplantıyı yöneten İrfan Coşkun çıkmaya hazırlandığı Hac Yolculuğu için Grup Mensuplarından haklarını helal etmelerini rica etti.

 

Bazı  Hemşehrilerimizin kendilerine ilettikleri problemleri çözdükleri için Grup adına Ömer Turna, Birol Civelek, Zafer Özyurt, Zeki Ataman, Selçuk Kılıç ve Mutlu Kadıoğlu’na teşekkür etti.

        

Ev Sahipleri kısa konuşmalar yaptı. Rize Havaalanı Açılış Programına katılan Eşref Demirdağ Programın Rize Grubundan katılan Heyeti çok mutlu ettiğini, heyecanlandırdığını belirtti.

        

Grup Yöneticisi İrfan Coşkun, 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü  açılışı yapılan Rize-Artvin Havaalanına Esenboğa Havaalanından İlk Uçuşu 12 Kişilik Bir Heyetle yaptıklarını, bu isimleri Rize Grubu Mensupları arasından kura ile belirlediklerini ifada etti. Havaalanı açılışına toplamda 22 Rize Grubu Mensubu katıldı.

        

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Kemal Şamlıoğlu, Diyarbakır’da düzenledikleri Sezai Karakoç Sempozyumu hakkında açıklamalarda bulundu. Diyarbakır Önceki Valisi Munir Karaloğlu’na ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

        

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’nin tahsis ettiği 10 Kişilik kontenjan ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başer’in temin ettiği 2 Kişilik kontenjanlarla, Rize Grubundan İrfan Coşkun, Nazmi Akın, Vildan Orhan Altınel, Adem Uzun, Cengiz Ekşioğlu, Ahmet Çiçekli, Fahrettin Kaya, Reşat Keskin, Selahattin Başer, Osman Kaba, Eşref Demirdağ ve Zeki Ataman Havaalanı açılışına özel uçakla uçuş yaptı.

        

Buluşmaya Kırıkkale TIP Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Sedat Kaygusuz, Adalet Bakanlığı Rize Eğitim Merkezi Müdürü Savcı Necati Kurçenli, Ak Parti Ankara Eski İl Başkan Yardımcısı, Bilim Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Cemalettin Kömürcü misafir olarak katıldı.

        

Ev Sahipliğini; İnşaat Mühendisi .O.Cem Kazmaz, MEB Orta Öğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu, Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanı Hakim İbrahim Şahin, THY İkram Müdürü Mahmut Demirkapu, ASELSAN Kara ve Silah Sistemleri Alan Uzmanı Emekli Albay Eşref Demirdağ, TRT Çocuk Eski Koordinatörü Süleyman Sol, Kültür ve Turizm Bakanlığı Uzmanı Yahya Kemal Er, Türk Akreditasyon Kurumu Yönetim Hizmetleri Başkanı Yılmaz Çelik, HBVÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı İbrahim Uzunmehmetoğlu, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya ve Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcısı İsmail hakkı Yazıcı yaptı.

        

Buluşmaya katılamayan, Önceki Adalet Bakanlarından Yargıtay Üyesi Kenan İpek, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Recep Ali Er, Tüm General Davut Ala, Adalet Bakanlığı Müşaviri Mehmet Şamlıoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü Dr.Osman Kan, Kamu Denetçisi Saadettin Kalkan, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Kemal Memişoğlu ve Orta Öğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu mesaj gönderdi.

 

İrfan COŞKUN