RİZESPOR İLE FENERBAHÇE ARASINDA MÜTHİŞ TAKAS

Rizespor’a Müthiş Takas teklifi

Çaykur Rizespor’ un ara transferde kadrosuna katmayı planladığı Umut Nayır hamlesine, Fenerbahçe’ den karşı hamle geldi. Bir süredir stoper Emirhan Topçuyu takıp eden ve Ocak ayında bu futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Sarı Lacivertliler, Umut Nayır’ ın gidişine sıcak bakmıyor.

Haber: Sude KÖROĞLU

Bu sezon gol yollarında sıkıntı çeken Çaykur Rizespor’ da gözler devre arasında yapılacak golcü transferine çevrildi. Daha önce birçok ismi gündemine olan Atmaca’ da son karar Umut Nayır olarak verilmişti. Oyuncu için Fenerbahçe’ yi hem de oyuncuyu ikna turlarına başladığı öğrenildi. EURO 2024’ te A Milli Takım kadrosunda olmak isteyen 30 yaşındaki Umut Nayır, bu sezon Fenerbahçe’ de yalnızca 4lig maçında 47 dakika süre almıştı.

Umut Nayır konusunda bu gelişmeler yaşanırken İstanbul’ basınında çok çarpıcı iddia ortaya atıldı. İstanbul medyasına yansıyan haberlerde stoper bölgesinde sıkıntılar yaşayan ve bir süredir Emirhan Topçu’ yu yakından takıp eden sarı-Lacivertliler, Çaykur Rizespor’a çarpıcı bir teklifte bulundu. “Emirhan Topçu’ yu bize verin, Umut Nayır’ ı ikna edip Rizespor’ a alın” Fenerbahçe’ nin bu teklifi şu anda masada duruyor. Şartların oluşması halinde Umut Nayır Rize’ nn, Emirhan Topçu İstanbul’ un yolunu tutacak.