ABLA İLE DOĞUM GÜNÜ OLAN KARDEŞİ, EL ELE BULUNMUŞ

AMASYA 19.07.2021 - 18:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2071+ kez okundu.
 

ABLA İLE DOĞUM GÜNÜ OLAN KARDEŞİ, EL ELE BULUNMUŞ

ABLA İLE DOĞUM GÜNÜ OLAN KARDEŞİ, EL ELE BULUNMUŞ   Amasya'nın Suluova ilçesinde, Derinöz Barajı’na düşen Levent Cenik (3) ile kurtarmak için suya girip, boğulan ablası Havvanur Cenik'in (9) cansız bedenlerinin, Amasya Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerince el ele tutuşmuş bulunduğu ortaya çıktı. Levent'in ise dün doğum günü olduğu öğrenildi. 'EKİP OLARAK PERİŞAN OLDUK' Amasya Belediyesi İtfaiye Müdürü Selim Keleş, "Olayın olduğu yerden 3 metre açıkta Elif Semiz'i, barajın bent duvarlarına doğru olan noktasında ise babaanne Sultan Cenik'i bulduk. Bir müddet sonra çocuklar, 10 metre derinliğe çökmüş vaziyette görüldü. Çocukların 2'si yan yana el ele tutuşur vaziyette çıkarıldı. Biz bu olayı yaşadık ve ekip olarak perişan olduk. 6 metre ileride de amcaya ulaştık" dedi. Öte yandan Cenik ailesinin evine gelenler, taziye ziyaretinde bulundu. Levent ve Havvanur Cenik'in babası Beytullah Cenik, taziye sırasında güçlükle ayakta durabildi.  

ABLA İLE DOĞUM GÜNÜ OLAN KARDEŞİ, EL ELE BULUNMUŞ

 

Amasya'nın Suluova ilçesinde, Derinöz Barajı’na düşen Levent Cenik (3) ile kurtarmak için suya girip, boğulan ablası Havvanur Cenik'in (9) cansız bedenlerinin, Amasya Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerince el ele tutuşmuş bulunduğu ortaya çıktı. Levent'in ise dün doğum günü olduğu öğrenildi. 'EKİP OLARAK PERİŞAN OLDUK' Amasya Belediyesi İtfaiye Müdürü Selim Keleş, "Olayın olduğu yerden 3 metre açıkta Elif Semiz'i, barajın bent duvarlarına doğru olan noktasında ise babaanne Sultan Cenik'i bulduk. Bir müddet sonra çocuklar, 10 metre derinliğe çökmüş vaziyette görüldü. Çocukların 2'si yan yana el ele tutuşur vaziyette çıkarıldı. Biz bu olayı yaşadık ve ekip olarak perişan olduk. 6 metre ileride de amcaya ulaştık" dedi. Öte yandan Cenik ailesinin evine gelenler, taziye ziyaretinde bulundu. Levent ve Havvanur Cenik'in babası Beytullah Cenik, taziye sırasında güçlükle ayakta durabildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi