Ağabeyiyle görüşemeyince evini yakmaya kalktı

Karadeniz 29.04.2019 - 00:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2498+ kez okundu.
 

Ağabeyiyle görüşemeyince evini yakmaya kalktı

DÜZCE'de, ağabeyinin evine giden Bahattin K. benzin döküp evi yakmaya kalkıştı. Bahattin K. yengesinin bağırması üzerine kaçarken, itfaiye ekipleri eve dökülen benzini temizledi.  Olay akşam saatlerinde Akınlar Mahallesi 2659 Sokak'ta meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen Bahattin K. ağabeyi Ekrem K.'nin evine giderek ağabeyi ile görüşmek istedi. Ancak, yengesi M.K. eşinin evde olmadığını ve içeri giremeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Bahattin K.  otomobilinde bulunan benzin bidonunu alarak eve dökmeye başladı. M.K’nın bağırması sonrası Bahattin K. kaçtı. M.K. durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen  itfaiye ekipleri evin balkonunda ve camlarındaki benzini temizledi. Polis, Bahattin K.'yi yakalamak için çalışma başlattı.  

DÜZCE'de, ağabeyinin evine giden Bahattin K. benzin döküp evi yakmaya kalkıştı. Bahattin K. yengesinin bağırması üzerine kaçarken, itfaiye ekipleri eve dökülen benzini temizledi. 

Olay akşam saatlerinde Akınlar Mahallesi 2659 Sokak'ta meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen Bahattin K. ağabeyi Ekrem K.'nin evine giderek ağabeyi ile görüşmek istedi. Ancak, yengesi M.K. eşinin evde olmadığını ve içeri giremeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Bahattin K.  otomobilinde bulunan benzin bidonunu alarak eve dökmeye başladı. M.K’nın bağırması sonrası Bahattin K. kaçtı. M.K. durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen  itfaiye ekipleri evin balkonunda ve camlarındaki benzini temizledi. Polis, Bahattin K.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi