Ağaoğlu: Hasretini çektiğimiz en büyük kupayı da müzemize getireceğiz

Spor 23.02.2021 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2188+ kez okundu.
 

Ağaoğlu: Hasretini çektiğimiz en büyük kupayı da müzemize getireceğiz

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ülkenin en önemli iki kupasını Trabzonspor’a kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Umuyor ve diliyorum ki; sabırla, sükunetle ve kararlılıkla devam ettiğimiz bu yolda hasretini çektiğimiz en büyük kupayı da müzemize getireceğiz” dedi. Bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüp dergisinde hedeflerine yönelik açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, büyük bir kulüp ve büyük bir camia olabilmenin en temel şartının yaşam döngüsü içerisinde karşılaşılan çeşitli güçlükleri, doğru zamanda yapılan doğru hamlelerle tolere edebilme kabiliyetini ortaya koymak olduğunu söyledi.   “EN BÜYÜK KUPAYI DA MÜZEMİZE GETİRECEĞİZ”   Yeniden doğma, yeniden güç toplama ve eskisinden daha güçlü bir biçimde yoluna devam edebilmenin Trabzonspor’u diğer kulüplerden ayıran en temel özellik olduğuna dikkat çeken Ağaoğlu, “Çok kısa süre önce ekonomik, sosyal ve sportif olarak dibe vurmuş olan kulübümüzün, iki yıllık zaman diliminde Türkiye'nin ekonomisi en iyi futbol kulübü haline gelmesi tesadüf değildir. Sportif manadaki başarılara hasret kalan camiamızın, geçtiğimiz yıl şampiyonluğu kıl payı kaçırması, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupayı müzesine getirmesi de tesadüf değildir. Bu başarılar, Trabzonspor camiasının büyüklüğünü, gücünü ve zorluklarla başa çıkabilme kabiliyetini göstermektedir! Her ne kadar sizlerden uzak, doyasıya sevinemediğimiz ve coşkuyla kutlayamadığımız süreçleri yaşasak da, ülkemizin en önemli iki kupasını Trabzonsporumuza kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Umuyor ve diliyorum ki; sabırla, sükunetle ve kararlılıkla devam ettiğimiz bu yolda hasretini çektiğimiz en büyük kupayı da müzemize getireceğiz” diye konuştu.   “ESKİSİNDEN DAHA GÜÇLÜYÜZ”   Teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcu kadrolarının özverili mücadelesinin birleştiğinde, Trabzonspor'a yakışır bir ivme yakaladıklarını kaydeden Ağaoğlu, "Devre arası transfer döneminde Berat Özdemir, Anastasios Bakasetas ve Yunus Mallı'yı kadromuza kattık. Şimdi eskisinden daha güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Camiamızın gösterdiği teveccüh ve sarsılmaz birlikteliğin yanı sıra sizlerden aldığımız enerji, cesaret ve güven takımımızı ateşleyen en büyük etkenler arasında yerini alıyor. Taraftarlarımızdan yoksun olarak oynadığımız Süper Lig'de hala çok uzun bir maraton bizleri bekliyor. Şartlar ne olursa olsun kenetlenerek, sabır ve güvenle takımımıza destek vermeniz camiamız adına tek temennimizdir. Kalbinizdeki tüm iyi dileklerin gerçekleştiği bir ay olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ülkenin en önemli iki kupasını Trabzonspor’a kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Umuyor ve diliyorum ki; sabırla, sükunetle ve kararlılıkla devam ettiğimiz bu yolda hasretini çektiğimiz en büyük kupayı da müzemize getireceğiz” dedi. Bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüp dergisinde hedeflerine yönelik açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, büyük bir kulüp ve büyük bir camia olabilmenin en temel şartının yaşam döngüsü içerisinde karşılaşılan çeşitli güçlükleri, doğru zamanda yapılan doğru hamlelerle tolere edebilme kabiliyetini ortaya koymak olduğunu söyledi.

 

“EN BÜYÜK KUPAYI DA MÜZEMİZE GETİRECEĞİZ”

 

Yeniden doğma, yeniden güç toplama ve eskisinden daha güçlü bir biçimde yoluna devam edebilmenin Trabzonspor’u diğer kulüplerden ayıran en temel özellik olduğuna dikkat çeken Ağaoğlu, “Çok kısa süre önce ekonomik, sosyal ve sportif olarak dibe vurmuş olan kulübümüzün, iki yıllık zaman diliminde Türkiye'nin ekonomisi en iyi futbol kulübü haline gelmesi tesadüf değildir. Sportif manadaki başarılara hasret kalan camiamızın, geçtiğimiz yıl şampiyonluğu kıl payı kaçırması, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupayı müzesine getirmesi de tesadüf değildir. Bu başarılar, Trabzonspor camiasının büyüklüğünü, gücünü ve zorluklarla başa çıkabilme kabiliyetini göstermektedir! Her ne kadar sizlerden uzak, doyasıya sevinemediğimiz ve coşkuyla kutlayamadığımız süreçleri yaşasak da, ülkemizin en önemli iki kupasını Trabzonsporumuza kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Umuyor ve diliyorum ki; sabırla, sükunetle ve kararlılıkla devam ettiğimiz bu yolda hasretini çektiğimiz en büyük kupayı da müzemize getireceğiz” diye konuştu.

 

“ESKİSİNDEN DAHA GÜÇLÜYÜZ”

 

Teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcu kadrolarının özverili mücadelesinin birleştiğinde, Trabzonspor'a yakışır bir ivme yakaladıklarını kaydeden Ağaoğlu, "Devre arası transfer döneminde Berat Özdemir, Anastasios Bakasetas ve Yunus Mallı'yı kadromuza kattık. Şimdi eskisinden daha güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Camiamızın gösterdiği teveccüh ve sarsılmaz birlikteliğin yanı sıra sizlerden aldığımız enerji, cesaret ve güven takımımızı ateşleyen en büyük etkenler arasında yerini alıyor. Taraftarlarımızdan yoksun olarak oynadığımız Süper Lig'de hala çok uzun bir maraton bizleri bekliyor. Şartlar ne olursa olsun kenetlenerek, sabır ve güvenle takımımıza destek vermeniz camiamız adına tek temennimizdir. Kalbinizdeki tüm iyi dileklerin gerçekleştiği bir ay olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi