Ahmet Ağaoğlu'nda genç oyuncuya ziyaret

Spor 03.06.2020 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2082+ kez okundu.
 

Ahmet Ağaoğlu'nda genç oyuncuya ziyaret

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili takımda omuzundan ameliyat olan genç oyuncu Kaan Moradaoğlu’nu ziyaret etti.   Genç oyuncuya ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten başkan Ahmet Ağaoğlu, “Kaan tüm gençlerimiz gibi değer verdiğimiz bir oyuncumuz. Hem okulunda, hem de futbolda çok başarılı. İnşallah tedavi sürecini bir an önce tamamlayarak daha da güçlenerek aramıza katılacak. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili takımda omuzundan ameliyat olan genç oyuncu Kaan Moradaoğlu’nu ziyaret etti.

 

Genç oyuncuya ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten başkan Ahmet Ağaoğlu, “Kaan tüm gençlerimiz gibi değer verdiğimiz bir oyuncumuz. Hem okulunda, hem de futbolda çok başarılı. İnşallah tedavi sürecini bir an önce tamamlayarak daha da güçlenerek aramıza katılacak. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi