Ak Pari'de bir İl Başkanı daha Başarısızlık sebebiyle istifa etti.

Siyaset 17.04.2019 - 10:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2594+ kez okundu.
 

Ak Pari'de bir İl Başkanı daha Başarısızlık sebebiyle istifa etti.

AK Parti'de İzmir İl Başkanı Aydın şengül ile başlayan 'başarısızlık istifaları' sürüyor. Karaman'daki belediye başkanlığı seçimini MHP'ye kaptıran AK Parti'nin Karaman İl Başkanı Mehmet Er de görevinden istifa etti. İstifa metni Karaman AK Parti  İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yayımlandı.  ER'in  istifa açıklamas şu şekilde  “Görmüş olduğum lüzum üzerine 16.04.2019 Salı günü Karaman AK Parti İl Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Davamızın bir neferi olarak her daim hizmet etmeye devam edeceğim. Tüm Karamanlı hemşehrilerime ve Kamuoyuna saygıyla duyrulur. Mehmet Er” " ifadelerine yer verildi.

AK Parti'de İzmir İl Başkanı Aydın şengül ile başlayan 'başarısızlık istifaları' sürüyor.

Karaman'daki belediye başkanlığı seçimini MHP'ye kaptıran AK Parti'nin Karaman İl Başkanı Mehmet Er de görevinden istifa etti.

İstifa metni Karaman AK Parti  İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yayımlandı. 

ER'in  istifa açıklamas şu şekilde 

“Görmüş olduğum lüzum üzerine 16.04.2019 Salı günü Karaman AK Parti İl Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Davamızın bir neferi olarak her daim hizmet etmeye devam edeceğim. Tüm Karamanlı hemşehrilerime ve Kamuoyuna saygıyla duyrulur.

Mehmet Er” "

ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi