AK PARTİ'DE DERT ÇOK! ÇARE CHP İKTİDARI

Siyaset 24.08.2022 - 12:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1718+ kez okundu.
 

AK PARTİ'DE DERT ÇOK! ÇARE CHP İKTİDARI

BAŞKAN HACISALİHOĞLU, "AK PARTİ'DE DERT ÇOK! ÇARE CHP İKTİDARI"           CHP Trabzon İl Başkanı  Ömer Hacısalihoğlu Trabzon'un Düzköy ilçesinde seçim çalışmasına devam etti. Vatandaşın sorunlarını dinleyen  Hacısalihoğlu, "AK Parti hükümetinde vatandaş dert sahibi oldu. Dertlerin çözümü CHP'dedir" dedi.          CHP Trabzon teşkilatı ilçe ve mahallelerde vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu il ve ilçe yönetiminden bir heyet ile Trabzon'un Düzköy ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşa bir dokunan Başkan Hacısalihoğlu bin ah işitti. Çiftçisinden ev hanımına, esnafından işçisine herkes CHP heyetine dert yandı.         Ak Parti hükümeti döneminde vatandaşın 20 yılda dert sahibi olduğunu dile getiren Başkan Hacısalihoğlu, "Tüm dertlerin çözümü CHP iktidarındadır "dedi.       Vatandaşlarla sohbet eden Hacısalihoğlu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada halkın geçim sıkıntısından dolayı bunaldığını çıkış yolu aradığını kaydetti. Hacısalihoğlu, " Düzköy  ilçemizde  çalışmalarımıza devam ettik. Vatandaşların CHP'ye olan ilgisi bizi ziyadesiyle memnun etti. Sağlık politikalarıyla övünen Ak Parti'nin ilçelerde vatandaşı sağlık hizmetleri konusunda mağduriyetine tanık olduk. İlçede Hastane ile ilgili sorunlar devam ediyor. İlçe hastanesinde 4 doktor var 3'ü izinde sadece bir doktor ile hizmet veriyor. Vatandaşlar ilaç yazdırmak için bile  Akçaabat ilçesine gitmek zorunda kalıyorlar. İlçe hastanesi sağlık ocakları kadar bile hizmet veremiyor. Çiftçinin ve besicinin derdi daha bir başka artan maliyetler üreticinin belini bükmüş durumda. Yem fiyatları almış başını gitmiş. Besiciler hayvanlarını satarak geçinmek zorunda kalmış.  Besici 1 kilo süt  üretiyor,  3 tl ye satıyor. Bir bardak çay  olmuş 2.5 tl. Kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Bu şartlarda geçim nasıl olur hesabını hep birlikte yapalım. Vatandaşta dert çok! Bu dertlere elbette ki çare  var. Milletimizin tüm dertlerinin çaresi halkın  iktidarı  CHP de dir." ifadelerini kullandı

BAŞKAN HACISALİHOĞLU, "AK PARTİ'DE DERT ÇOK! ÇARE CHP İKTİDARI"
         

CHP Trabzon İl Başkanı  Ömer Hacısalihoğlu Trabzon'un Düzköy ilçesinde seçim çalışmasına devam etti. Vatandaşın sorunlarını dinleyen  Hacısalihoğlu, "AK Parti hükümetinde vatandaş dert sahibi oldu. Dertlerin çözümü CHP'dedir" dedi.       

 

CHP Trabzon teşkilatı ilçe ve mahallelerde vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu il ve ilçe yönetiminden bir heyet ile Trabzon'un Düzköy ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşa bir dokunan Başkan Hacısalihoğlu bin ah işitti. Çiftçisinden ev hanımına, esnafından işçisine herkes CHP heyetine dert yandı.
       

Ak Parti hükümeti döneminde vatandaşın 20 yılda dert sahibi olduğunu dile getiren Başkan Hacısalihoğlu, "Tüm dertlerin çözümü CHP iktidarındadır "dedi.
     

Vatandaşlarla sohbet eden Hacısalihoğlu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada halkın geçim sıkıntısından dolayı bunaldığını çıkış yolu aradığını kaydetti. Hacısalihoğlu, " Düzköy  ilçemizde  çalışmalarımıza devam ettik. Vatandaşların CHP'ye olan ilgisi bizi ziyadesiyle memnun etti. Sağlık politikalarıyla övünen Ak Parti'nin ilçelerde vatandaşı sağlık hizmetleri konusunda mağduriyetine tanık olduk. İlçede Hastane ile ilgili sorunlar devam ediyor. İlçe hastanesinde 4 doktor var 3'ü izinde sadece bir doktor ile hizmet veriyor. Vatandaşlar ilaç yazdırmak için bile  Akçaabat ilçesine gitmek zorunda kalıyorlar. İlçe hastanesi sağlık ocakları kadar bile hizmet veremiyor. Çiftçinin ve besicinin derdi daha bir başka artan maliyetler üreticinin belini bükmüş durumda. Yem fiyatları almış başını gitmiş. Besiciler hayvanlarını satarak geçinmek zorunda kalmış.  Besici 1 kilo süt  üretiyor,  3 tl ye satıyor. Bir bardak çay  olmuş 2.5 tl. Kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Bu şartlarda geçim nasıl olur hesabını hep birlikte yapalım. Vatandaşta dert çok! Bu dertlere elbette ki çare  var. Milletimizin tüm dertlerinin çaresi halkın  iktidarı  CHP de dir." ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi