AK PARTİ RİZE TEŞKİLATININ ACI GÜNÜ. COVİD-19 SEBEBİYLE HAYATINI KAYBETTİ.

Vefat 09.01.2021 - 22:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3257+ kez okundu.
 

AK PARTİ RİZE TEŞKİLATININ ACI GÜNÜ. COVİD-19 SEBEBİYLE HAYATINI KAYBETTİ.

Ak Parti İkizdere Kurucu İlçe Başkanı Yıldırım, Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti Ak Parti Rize   İkizdere Kurucu İlçe Başkanı Ve 2019 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Olan Ali Fuat Yıldırım, Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti. AK Parti İkizdere Kurucu İlçe Başkanı, Eski İl Genel Meclis Üyesi ve Başkanvekili, 2019 Yerel Seçimlerinde Ak Parti İkizdere Belediye Başkan Adayı, Ali Fuat Yıldırım, koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi 10 Ocak 2021 Pazar günü Rize Merkez Şeyh Camide ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra İkizdere İlçesi Tulumpınar Köyünde toprağa verilecek  

Ak Parti İkizdere Kurucu İlçe Başkanı Yıldırım, Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti


Ak Parti Rize   İkizdere Kurucu İlçe Başkanı Ve 2019 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Olan Ali Fuat Yıldırım, Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti.


AK Parti İkizdere Kurucu İlçe Başkanı, Eski İl Genel Meclis Üyesi ve Başkanvekili, 2019 Yerel Seçimlerinde Ak Parti İkizdere Belediye Başkan Adayı, Ali Fuat Yıldırım, koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.


Merhumun cenazesi 10 Ocak 2021 Pazar günü Rize Merkez Şeyh Camide ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra İkizdere İlçesi Tulumpınar Köyünde toprağa verilecek

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi