AK PARTİLİ İSİM COVİD-19 SEBEBİYLE HAYATINI KAYBETTİ.

Siyaset 13.09.2020 - 22:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2516+ kez okundu.
 

AK PARTİLİ İSİM COVİD-19 SEBEBİYLE HAYATINI KAYBETTİ.

Manisa’da AKP’li meclis üyesi Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti Manisa’da AKP’li Kırkağaç ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Avukat Mehmet Candan, corona virüsü testinin pozitif çıkmasının aldından karantina altına alındığı hastanede Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Manisa'da AKP'li Kırkağaç ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Mehmet Candan, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. AKP'li Candan'ın 15 gün önce Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve karantinaya alındığı Ege Üniversitesi Hastanesi'ndeki yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybettiği öğrenildi. AKP'de uzun süre görev yapan Candan'ın bir dönem partisinin Kırkağaç ilçe başkanlığını da üstlendiği belirtildi. Candan'ın vefatıyla ilgili olarak AKP'li Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı. AKP'li Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, sosyal medya hesabından “Geçtiğimiz hafta COVID-19 teşhisi ile hastanede tedaviye alınan, AK Parti Kırkağaç eski İlçe Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Meclis üyemiz Mehmet Candan ağabeyimiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Rabbimden rahmet sevenleri ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.  

Manisa’da AKP’li meclis üyesi Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti


Manisa’da AKP’li Kırkağaç ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Avukat Mehmet Candan, corona virüsü testinin pozitif çıkmasının aldından karantina altına alındığı hastanede Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.


Manisa'da AKP'li Kırkağaç ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Mehmet Candan, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. AKP'li Candan'ın 15 gün önce Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve karantinaya alındığı Ege Üniversitesi Hastanesi'ndeki yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybettiği öğrenildi.


AKP'de uzun süre görev yapan Candan'ın bir dönem partisinin Kırkağaç ilçe başkanlığını da üstlendiği belirtildi. Candan'ın vefatıyla ilgili olarak AKP'li Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.


AKP'li Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, sosyal medya hesabından “Geçtiğimiz hafta COVID-19 teşhisi ile hastanede tedaviye alınan, AK Parti Kırkağaç eski İlçe Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Meclis üyemiz Mehmet Candan ağabeyimiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Rabbimden rahmet sevenleri ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi