AKLIN YOLU BİR.. TÜM MAÇLAR ERTELENDİ.

Spor 19.03.2020 - 15:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2398+ kez okundu.
 

AKLIN YOLU BİR.. TÜM MAÇLAR ERTELENDİ.

SÜPER LİGDE MAÇLAR ERTELENDİ. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile federasyon başkanlarının bir araya geldiği toplantıda Futbol, basketbol ve voleybol federasyon başkanlarının olası bir erteleme kararında nasıl bir hazırlık yapacaklarını soran Kasapoğlu somut bir yanıt alamadı.    Bakan Kasapoğlu toplantının ardından yaptığı basın toplantısında Türkiye'deki Voleybol, Basketbol , HENTBOL ve FUTBOL   müsabakalarınının tamamının ertelendiğini açıkladı.   BAKAN KASAPOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI: "Corona virüs salgınıyla mücadelemiz devam ediyor. Türkiye olarak salgın ortaya çıktığı andan itibaren hızlı ve etkin önlemlerle bu işin üstüne giden birkaç ülkeden biriyiz." "Devletimizin tüm kurumları elinden gelen tüm önlemleri hızlı ve koordineli bir şekilde hayata geçirmeye devam ediyor." "Bu süreci büyük bir özveriyle ve fedakarlıkla yöneten sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." "Koronavirüsün en çok etkilediği alanlardan birisi spor. UEFA'nın toplantısında EURO 2020'nin ertelenmesi kararı alındı ve 2021'e ertelendi. İstanbul'da hazırlandığımız Şampiyonlar Ligi final maçı da ileri tarihe ertelendi." "Bugün yaptığımız toplantı bizim için önemli bir toplantıydı. Federasyon Başkanlarımıza ve Kulüpler Birliği Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yaptıkları değerlendirmeler sonucu ile verimli bir toplantı oldu." "Son 18 yılda sporda, Cumhurbaşkanımızın vizyonuyla geldiğimiz seviye ortada." "Bütün braşlarımızda seyircisiz oynama kararı almıştık ve bu karar geçen hafta uygulandı. Dünya da çoğu lig seyircili oynatıp, bu kararı almakta geç kalmış bulundular ama biz bu kararı diğer ülkelere göre erken aldık." "Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında gerçekleştirilen Koronavirüs Değerlendirme Toplantısı'nda ve akabinde yapılan görüşmeler neticesinde; hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir."   Nihat Özdemir: Taraftarlı maçlarla liglere dönmek istiyoruz   Bakan Kasapoğlu'nun açıklamaları sonrası federasyon başkanları sırayla açıklamalarda bulundu. İlk söz alan isim Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir oldu.  Özdemir açıklamalarında "Futbol, basketbol, voleybol liglerini erteliyoruz, tarih konusunda yapılacak çalışmalar sonrasında tarihler belli olacaktır. Hedefimiz en kısa sürede liglerimizin tekrar başlaması, taraftarlı maçlarla liglere dönmek istiyoruz." sözlerini sarf etti.

SÜPER LİGDE MAÇLAR ERTELENDİ.


Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile federasyon başkanlarının bir araya geldiği toplantıda Futbol, basketbol ve voleybol federasyon başkanlarının olası bir erteleme kararında nasıl bir hazırlık yapacaklarını soran Kasapoğlu somut bir yanıt alamadı. 
 

Bakan Kasapoğlu toplantının ardından yaptığı basın toplantısında Türkiye'deki Voleybol, Basketbol , HENTBOL ve FUTBOL   müsabakalarınının tamamının ertelendiğini açıkladı.

 

BAKAN KASAPOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:


"Corona virüs salgınıyla mücadelemiz devam ediyor. Türkiye olarak salgın ortaya çıktığı andan itibaren hızlı ve etkin önlemlerle bu işin üstüne giden birkaç ülkeden biriyiz."


"Devletimizin tüm kurumları elinden gelen tüm önlemleri hızlı ve koordineli bir şekilde hayata geçirmeye devam ediyor."


"Bu süreci büyük bir özveriyle ve fedakarlıkla yöneten sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum."


"Koronavirüsün en çok etkilediği alanlardan birisi spor. UEFA'nın toplantısında EURO 2020'nin ertelenmesi kararı alındı ve 2021'e ertelendi. İstanbul'da hazırlandığımız Şampiyonlar Ligi final maçı da ileri tarihe ertelendi."


"Bugün yaptığımız toplantı bizim için önemli bir toplantıydı. Federasyon Başkanlarımıza ve Kulüpler Birliği Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yaptıkları değerlendirmeler sonucu ile verimli bir toplantı oldu."


"Son 18 yılda sporda, Cumhurbaşkanımızın vizyonuyla geldiğimiz seviye ortada."


"Bütün braşlarımızda seyircisiz oynama kararı almıştık ve bu karar geçen hafta uygulandı. Dünya da çoğu lig seyircili oynatıp, bu kararı almakta geç kalmış bulundular ama biz bu kararı diğer ülkelere göre erken aldık."


"Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında gerçekleştirilen Koronavirüs Değerlendirme Toplantısı'nda ve akabinde yapılan görüşmeler neticesinde; hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir."

 

Nihat Özdemir: Taraftarlı maçlarla liglere dönmek istiyoruz
 

Bakan Kasapoğlu'nun açıklamaları sonrası federasyon başkanları sırayla açıklamalarda bulundu. İlk söz alan isim Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir oldu. 


Özdemir açıklamalarında "Futbol, basketbol, voleybol liglerini erteliyoruz, tarih konusunda yapılacak çalışmalar sonrasında tarihler belli olacaktır. Hedefimiz en kısa sürede liglerimizin tekrar başlaması, taraftarlı maçlarla liglere dönmek istiyoruz." sözlerini sarf etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi