Albayrak maç sonu çılgına döndü: Adalet istiyoruz adalet!

Spor 03.03.2021 - 22:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2324+ kez okundu.
 

Albayrak maç sonu çılgına döndü: Adalet istiyoruz adalet!

Abdurrahim Albayrak maç sonu çılgına döndü: Adalet istiyoruz adalet! Ankaragücü'ne 2-1 yenilen Galatasaray'da hakem Halil Umut Meler'e büyük tepki var! Kaptan Arda Turan'dan sonra kulübün 2. başkanı Abdurrahim Albayrak da stat dışındaki konuşmasında adalet istediklerini söyleyerek büyük tepki gösterdi. Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, 2-1’lik Ankaragücü yenilgisi sonrasında stat dışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak son derece sinirli şekilde “Adalet istiyoruz adalet” diyerek bağırdı! Abdurrahim Albayrak, hakem Halil Umut Meler’in yönetimine tepki gösterirken, “Dün akşam Malatya’da bir maç oynanıyor, Yeni Malatyaspor başkanı isyan ediyor. Biz de şimdi isyan ediyoruz. Mostafa’yı böyle mi durdurmayı planlıyorsunuz? Mostafa’nın hareketi kırmızı kartsa, Trabzon’daki de penaltıdır. Sadece adalet istiyoruz. Beni men etsinler, ben de bırakayım bu mesleği. Kime hizmet ediyoruz, nedir bu ya? Adalet istiyoruz, başka bir şey istemiyoruz. Sen bu gece rahat uyuyabilecek misin? Nedir bize kastınız?” ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak maç sonu çılgına döndü: Adalet istiyoruz adalet!


Ankaragücü'ne 2-1 yenilen Galatasaray'da hakem Halil Umut Meler'e büyük tepki var! Kaptan Arda Turan'dan sonra kulübün 2. başkanı Abdurrahim Albayrak da stat dışındaki konuşmasında adalet istediklerini söyleyerek büyük tepki gösterdi.


Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, 2-1’lik Ankaragücü yenilgisi sonrasında stat dışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak son derece sinirli şekilde “Adalet istiyoruz adalet” diyerek bağırdı!


Abdurrahim Albayrak, hakem Halil Umut Meler’in yönetimine tepki gösterirken, “Dün akşam Malatya’da bir maç oynanıyor, Yeni Malatyaspor başkanı isyan ediyor. Biz de şimdi isyan ediyoruz. Mostafa’yı böyle mi durdurmayı planlıyorsunuz? Mostafa’nın hareketi kırmızı kartsa, Trabzon’daki de penaltıdır. Sadece adalet istiyoruz.


Beni men etsinler, ben de bırakayım bu mesleği. Kime hizmet ediyoruz, nedir bu ya? Adalet istiyoruz, başka bir şey istemiyoruz. Sen bu gece rahat uyuyabilecek misin? Nedir bize kastınız?” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi