ALDIĞI ÖDÜLLERİ VE HABER KÜPÜRLERİNİ EVİNDE SERGİLİYOR

Rize 03.12.2020 - 16:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1626+ kez okundu.
 

ALDIĞI ÖDÜLLERİ VE HABER KÜPÜRLERİNİ EVİNDE SERGİLİYOR

BAYRAMOĞLU ALDIĞI ÖDÜLLERİ VE HABER KÜPÜRLERİNİ EVİNDE SERGİLİYOR Erzurum ve Rize kamuoyunda ’da Ovit, Kırık ve Dallikavak tünellerinin yapımı için yıllarca vermiş olduğu mücadele tanınan, Ak Parti eski İl Genel Meclis Üyesi, tanınmış Erzurumlu siyasetçi Tahsin BAYRAMOĞLU, “Şimdilerde var olan sağlık sorunlarımla ilgili tedavilerimle karşı mücadelenimin yanında, Kırık ve Dallıkavak tünellerinin tamamlanması birinci görevim olarak görüyor ve ilgili birimlerle inşaatı devam eden tünellerin yapımı çalışmalarını sürdürmeye devam ediyorum. Yeri gelmişken, bu tünellerimizin yapımın tamamlanması talimatını veren, sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı iletiyorum. Ülkeme ve memleketime olan sınırsız sevdam sonucu 50 yıldır sürdürdüğün siyasi hayatım boyunca yapmış olduğum gönüllü çalışmalarım sonucu çeşitli, kurum ve kuruluşlarımız tarafından yıllardır şahsıma taktim edilen, çeşitli plaket ve teşekkür belgeleriyle ödüllendiren, memleketim Erzurum ve komşu ilimiz Rize’deki değerli basın kuruluşlarının yıllardır yapmış olduğum açıklamalarıma gazetelerinde yer vermiş oldukları haberlerinin yer aldığı kupürleri çerçeve ederek sergilemekteyim. Hastalığım nedeniyle almış olduğum ilaçlarımdan sonra, hastalığım boyunca beni en iyi tedavi eden diğer ilaçlarımda Ovit, Kırık, Dallıkavak tünellerimiz ve de Erzurum’un diğer sorunlarıyla ilgili vermiş olduğum yapıcı mücadelenim sonucunda almış olduğum, çeşitli plaketler, belgeler ve takdirlerden oluşan onlarca onurluk belgesi hastalığımın iyileşmesinde önemli faktörler arasındadır. Bu vesileyle hastalığım nedeniyle herkesten dua bekliyor ve bende herkese dualarımı iletiyorum. ”dedi. Erzurum ve doğduğu ilçe İspir’de 1983 yılında Anavatan Partisinde kurucu olarak siyasete giren ve 1984 yılında İspir ilçesinden İl Genel Meclis üyesi seçilen Tahsin Bayramoğlu (78) İspir ve yaşadığı Erzurum şehrinde kamuoyu tarafından tanınan ve sevilen partiler üstü bir şahsiyettir. ANAP’ın ardından AK Partinin kuruluşuyla birlikte İl Genel Meclis üyeliğini sürdüren ve bu dönem ilerlemiş olan yaşı nedeniyle siyasete ara veren tanınmış siyasetçi ve iş insanı Tahsin Bayramoğlu başta Ovit, Kırık ve Dallıkavak tünellerinin yapımı için yapmış olduğu gönüllü çalışmalar sonucu, çeşitli Kamu kuruluşları, STK, Vakıf, Özel ve çeşitli Dernekler tarafından kendisine verilen başarı ve tebrik plaketlerinin yanında, Siyasette memleketi Erzurum ve Ovit tünelinin yapımı için yapmış olduğu her türlü çalışmalarıyla ilgili açıklamalarının yer aldığı çeşitli basın kuruluşlarında yayımlanan haber ve teşekkür belgelerini oturma odasında sergiliyor. 

BAYRAMOĞLU ALDIĞI ÖDÜLLERİ VE HABER KÜPÜRLERİNİ EVİNDE SERGİLİYOR


Erzurum ve Rize kamuoyunda ’da Ovit, Kırık ve Dallikavak tünellerinin yapımı için yıllarca vermiş olduğu mücadele tanınan, Ak Parti eski İl Genel Meclis Üyesi, tanınmış Erzurumlu siyasetçi Tahsin BAYRAMOĞLU, “Şimdilerde var olan sağlık sorunlarımla ilgili tedavilerimle karşı mücadelenimin yanında, Kırık ve Dallıkavak tünellerinin tamamlanması birinci görevim olarak görüyor ve ilgili birimlerle inşaatı devam eden tünellerin yapımı çalışmalarını sürdürmeye devam ediyorum. Yeri gelmişken, bu tünellerimizin yapımın tamamlanması talimatını veren, sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı iletiyorum. Ülkeme ve memleketime olan sınırsız sevdam sonucu 50 yıldır sürdürdüğün siyasi hayatım boyunca yapmış olduğum gönüllü çalışmalarım sonucu çeşitli, kurum ve kuruluşlarımız tarafından yıllardır şahsıma taktim edilen, çeşitli plaket ve teşekkür belgeleriyle ödüllendiren, memleketim Erzurum ve komşu ilimiz Rize’deki değerli basın kuruluşlarının yıllardır yapmış olduğum açıklamalarıma gazetelerinde yer vermiş oldukları haberlerinin yer aldığı kupürleri çerçeve ederek sergilemekteyim. Hastalığım nedeniyle almış olduğum ilaçlarımdan sonra, hastalığım boyunca beni en iyi tedavi eden diğer ilaçlarımda Ovit, Kırık, Dallıkavak tünellerimiz ve de Erzurum’un diğer sorunlarıyla ilgili vermiş olduğum yapıcı mücadelenim sonucunda almış olduğum, çeşitli plaketler, belgeler ve takdirlerden oluşan onlarca onurluk belgesi hastalığımın iyileşmesinde önemli faktörler arasındadır. Bu vesileyle hastalığım nedeniyle herkesten dua bekliyor ve bende herkese dualarımı iletiyorum. ”dedi.


Erzurum ve doğduğu ilçe İspir’de 1983 yılında Anavatan Partisinde kurucu olarak siyasete giren ve 1984 yılında İspir ilçesinden İl Genel Meclis üyesi seçilen Tahsin Bayramoğlu (78) İspir ve yaşadığı Erzurum şehrinde kamuoyu tarafından tanınan ve sevilen partiler üstü bir şahsiyettir. ANAP’ın ardından AK Partinin kuruluşuyla birlikte İl Genel Meclis üyeliğini sürdüren ve bu dönem ilerlemiş olan yaşı nedeniyle siyasete ara veren tanınmış siyasetçi ve iş insanı Tahsin Bayramoğlu başta Ovit, Kırık ve Dallıkavak tünellerinin yapımı için yapmış olduğu gönüllü çalışmalar sonucu, çeşitli Kamu kuruluşları, STK, Vakıf, Özel ve çeşitli Dernekler tarafından kendisine verilen başarı ve tebrik plaketlerinin yanında, Siyasette memleketi Erzurum ve Ovit tünelinin yapımı için yapmış olduğu her türlü çalışmalarıyla ilgili açıklamalarının yer aldığı çeşitli basın kuruluşlarında yayımlanan haber ve teşekkür belgelerini oturma odasında sergiliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi