Alkol aldığı sırada yere yığıldı, hastanede yaşamını yitirdi

KARABÜK 05.01.2021 - 01:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2021+ kez okundu.
 

Alkol aldığı sırada yere yığıldı, hastanede yaşamını yitirdi

KARABÜK'te, dere kenarında alkol alan İsmail Aydoğan (65) rahatsızlanarak bir anda yere yığıldı. Arkadaşlarının ihbarı ile gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırılan Aydoğan hayatını kaybetti. Olay akşam saatlerinde, Öğlebeli Mahallesi Malazgirt Caddesi’nde bulunan dere kenarında meydana geldi. Arkadaşları ile piknik yapan ve alkol alan İsmail Aydoğan bir süre sonra rahatsızlanarak yere yığıldı. Arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112   Acil Servis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Aydoğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Aydoğan'ın ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KARABÜK'te, dere kenarında alkol alan İsmail Aydoğan (65) rahatsızlanarak bir anda yere yığıldı. Arkadaşlarının ihbarı ile gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırılan Aydoğan hayatını kaybetti. Olay akşam saatlerinde, Öğlebeli Mahallesi Malazgirt Caddesi’nde bulunan dere kenarında meydana geldi. Arkadaşları ile piknik yapan ve alkol alan İsmail Aydoğan bir süre sonra rahatsızlanarak yere yığıldı. Arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112

 

Acil Servis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Aydoğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Aydoğan'ın ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi