ALLAH KORUDU. TAM 15 YARALI

ORDU 08.06.2021 - 14:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2937+ kez okundu.
 

ALLAH KORUDU. TAM 15 YARALI

ORDU'nun Altınordu ilçesinde kavşağa hızlı giren otomobil, yolcu minibüsüne çarptı. 15 kişinin yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Altınordu-Ulubey karayolunda meydana geldi. Yunus Sönmez yönetimindeki 52 ABL 190 plakalı otomobil, hızla girdiği kavşaktan dönemeyince, Engin Doğan yönetimindeki 52 M 2020 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan minibüs, yol kenarındaki beton aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada minibüsteki sürücü ile 11 yolcusu ve otomobildeki sürücü ile yanındaki 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin ilk müdahalesini yaptığı yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Bu arada kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

ORDU'nun Altınordu ilçesinde kavşağa hızlı giren otomobil, yolcu minibüsüne çarptı. 15 kişinin yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Altınordu-Ulubey karayolunda meydana geldi. Yunus Sönmez yönetimindeki 52 ABL 190 plakalı otomobil, hızla girdiği kavşaktan dönemeyince, Engin Doğan yönetimindeki 52 M 2020 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan minibüs, yol kenarındaki beton aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada minibüsteki sürücü ile 11 yolcusu ve otomobildeki sürücü ile yanındaki 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin ilk müdahalesini yaptığı yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Bu arada kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi