Amasya Belediye Başkanı Sarı: Amasya için güç birliği yapmalıyız

AMASYA 25.06.2022 - 18:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2796+ kez okundu.
 

Amasya Belediye Başkanı Sarı: Amasya için güç birliği yapmalıyız

AMASYA'da MHP İl Başkanlığı "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" temalı programı kapsamında Taşova ve Suluova ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.   MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yurdagül, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Cemil Yavuz Aksu, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, MHP İl Başkanı Şuayip Ak ve partililerden oluşan heyet, Taşova  ve Suluova ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi, ardından düzenlenen toplantılara katıldı. Türkiye'deki siyasi gelişmeleri anlayabilmek için çevresinde ve bulunduğu coğrafyada olup bitenlere iyi bakmak gerektiğini belirten MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, "Bölgeye baktığınızda Arap baharı denilerek cinayet, gözyaşı ve eziyetin olduğu bir Müslüman coğrafyası ile karşılaşıyoruz. Amaç buradaki dizaynı yaparak Türkiye'yi bu ateşin içerisine atabilmekti. Gezi ve hendek olayları, arkasından 15 Temmuz'da Türkiye Cumhuriyeti devletine ve milletine açık bir saldırı oldu. Hamdolsun, Türk milleti sokaklarda direnişe geçti, Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik güçleri saldırıların karşısında durdu ve tüm saldırıları bertaraf etti. Aslında Cumhur İttifakı, bu saldırılara karşı Türk milletinin refleksinden oluşan bir ittifak ve harekettir’diye konuştu. Herkesin önceliğinin bulunduğu şehir olduğunu söyleyen Başkan Sarı ise yaptığı konuşmada; “Hepimizin önceliğinin şehrimiz olduğunun altını da buradan bir kez daha çizmek isterim. Bizim için halkımızın memnuniyeti en önemli önceliğimizdir. Üretken belediyecilik ve adil hizmet anlayışı ile hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek için, Amasya Belediyesi olarak, halkımızın teveccühü ile göreve geldiğimiz ilk gün Amasya'nın kaderini değiştireceğimizi söylemiştik. Bu hizmet bizi bu göreve layık gören Amasya halkının eseridir. Siyasi görüş farklılığı gözetmeksizin hepimiz Amasya için güç birliği yapmalıyız.”ifadelerini kullandı. 

AMASYA'da MHP İl Başkanlığı "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" temalı programı kapsamında Taşova ve Suluova ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yurdagül, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Cemil Yavuz Aksu, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, MHP İl Başkanı Şuayip Ak ve partililerden oluşan heyet, Taşova  ve Suluova ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi, ardından düzenlenen toplantılara katıldı. Türkiye'deki siyasi gelişmeleri anlayabilmek için çevresinde ve bulunduğu coğrafyada olup bitenlere iyi bakmak gerektiğini belirten MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, "Bölgeye baktığınızda Arap baharı denilerek cinayet, gözyaşı ve eziyetin olduğu bir Müslüman coğrafyası ile karşılaşıyoruz. Amaç buradaki dizaynı yaparak Türkiye'yi bu ateşin içerisine atabilmekti. Gezi ve hendek olayları, arkasından 15 Temmuz'da Türkiye Cumhuriyeti devletine ve milletine açık bir saldırı oldu. Hamdolsun, Türk milleti sokaklarda direnişe geçti, Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik güçleri saldırıların karşısında durdu ve tüm saldırıları bertaraf etti. Aslında Cumhur İttifakı, bu saldırılara karşı Türk milletinin refleksinden oluşan bir ittifak ve harekettir’diye konuştu. Herkesin önceliğinin bulunduğu şehir olduğunu söyleyen Başkan Sarı ise yaptığı konuşmada; “Hepimizin önceliğinin şehrimiz olduğunun altını da buradan bir kez daha çizmek isterim. Bizim için halkımızın memnuniyeti en önemli önceliğimizdir. Üretken belediyecilik ve adil hizmet anlayışı ile hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek için, Amasya Belediyesi olarak, halkımızın teveccühü ile göreve geldiğimiz ilk gün Amasya'nın kaderini değiştireceğimizi söylemiştik. Bu hizmet bizi bu göreve layık gören Amasya halkının eseridir. Siyasi görüş farklılığı gözetmeksizin hepimiz Amasya için güç birliği yapmalıyız.”ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi