Amasya Belediye Başkanı Sarı'nın anne acısı

AMASYA 05.07.2022 - 11:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2947+ kez okundu.
 

Amasya Belediye Başkanı Sarı'nın anne acısı

AMASYA Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın hayatını kaybeden annesi Hacı Azize Sarı, toprağa verildi. Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşlılığa bağlı olarak tedavi gören Azize Sarı (90) dün akşam hayatını kaybetti.   Azize Sarı için öğle vakti Taşova-Uluköy merkez caminde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Vali Mustafa Masatlı, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 24, 25 ve 26'ıncı Dönemde AK Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı, Amasya Garnizon Komutanı Mehmet Fatih Ören, İl Jandarma Komutanı Albay Ayhan Aygün, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Cenaze namazına katılan özellikle köy sakinlerinden annesi için haklarını helal etmelerini isteyen Başkan Sarı, "Gırtlaktan sözün çıkmadığı anı yaşıyorum. Ana gibi yar olmaz. Ben dünden beri ananın kıymetini biraz daha fazla hissediyorum. Sabaha kadar ağladım. Sanki 5 yaşında yetim kalmış çocuk gibiyim. Ben anamla helalleştim. Öptü kucakladı beni. Birkaç beyaz kalmış saç telini ellerimle taradım.  Evlatlarından razı olduğunu söyleyip hakkını helal etti. Sizlerde özellikle köylü kardeşlerim ola ki hakkınız geçtiyse anama hakkınızı helal etmenizi istiyorum "dedi. İl Müftüsü Durmuş Ayvaz’ın kıldırdığı namazın ardından Hacı Azize Sarı, aile kabristanlığında toprağa verildi.

AMASYA Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın hayatını kaybeden annesi Hacı Azize Sarı, toprağa verildi. Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşlılığa bağlı olarak tedavi gören Azize Sarı (90) dün akşam hayatını kaybetti.

 

Azize Sarı için öğle vakti Taşova-Uluköy merkez caminde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Vali Mustafa Masatlı, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 24, 25 ve 26'ıncı Dönemde AK Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı, Amasya Garnizon Komutanı Mehmet Fatih Ören, İl Jandarma Komutanı Albay Ayhan Aygün, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Cenaze namazına katılan özellikle köy sakinlerinden annesi için haklarını helal etmelerini isteyen Başkan Sarı, "Gırtlaktan sözün çıkmadığı anı yaşıyorum. Ana gibi yar olmaz. Ben dünden beri ananın kıymetini biraz daha fazla hissediyorum. Sabaha kadar ağladım. Sanki 5 yaşında yetim kalmış çocuk gibiyim. Ben anamla helalleştim. Öptü kucakladı beni. Birkaç beyaz kalmış saç telini ellerimle taradım.  Evlatlarından razı olduğunu söyleyip hakkını helal etti. Sizlerde özellikle köylü kardeşlerim ola ki hakkınız geçtiyse anama hakkınızı helal etmenizi istiyorum "dedi. İl Müftüsü Durmuş Ayvaz’ın kıldırdığı namazın ardından Hacı Azize Sarı, aile kabristanlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi