Amasya'da itfaiyecilere teşekkür belgesi

AMASYA 29.09.2021 - 09:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2860+ kez okundu.
 

Amasya'da itfaiyecilere teşekkür belgesi

AMASYA Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Kastamonu ve Antalya bölgesinde mesai harcayan itfaiye personelini teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, her yıl 25 Eylül- 1 Ekim tarihlerinde kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle kendisini ziyaret eden İtfaiye Müdürlüğünde görevli itfaiye şoförü Aziz Özkeleş, itfaiye erleri Emrah Bülbül ve Hasan Naim Erdem’e Kastamonu sel ve Antalya yangın bölgesinde yoğun mesailerinden dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve kendisi tarafından hazırlatılan teşekkür belgelerini takdim etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Celil İnce ve İtfaiye Müdürü Selim Keleş’te hazır bulundu.   'PERSONELİMİZİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM' Bölgedeki mücadelelerinden dolayı ekibi gönülden tebrik ettiğini söyleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, "Devlet ve millet el ele vererek yangın bölgelerinde büyük bir seferberlik yaşandı. Devletimiz bu bölgelere tüm olanaklarını sonuna kadar kullandı. Amasya Belediyesi olarak bizler de bu mücadelenin her zaman içinde olduk. Yangın ve sel bölgelerinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız oldu. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin. Ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Bu vesileyle siz kıymetli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatan sizlere minnettar. Bu vesile ile yoğun mesai harcayan personellerimizi İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu gönderdiği ve şahsım tarafından hazırlattırılan teşekkür belgeleri ile ödüllendirdik. Rabbim böyle acıları ve felaketleri inşallah yaşatmasın” dedi. 

AMASYA Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Kastamonu ve Antalya bölgesinde mesai harcayan itfaiye personelini teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, her yıl 25 Eylül- 1 Ekim tarihlerinde kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle kendisini ziyaret eden İtfaiye Müdürlüğünde görevli itfaiye şoförü Aziz Özkeleş, itfaiye erleri Emrah Bülbül ve Hasan Naim Erdem’e Kastamonu sel ve Antalya yangın bölgesinde yoğun mesailerinden dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve kendisi tarafından hazırlatılan teşekkür belgelerini takdim etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Celil İnce ve İtfaiye Müdürü Selim Keleş’te hazır bulundu.

 

'PERSONELİMİZİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM' Bölgedeki mücadelelerinden dolayı ekibi gönülden tebrik ettiğini söyleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, "Devlet ve millet el ele vererek yangın bölgelerinde büyük bir seferberlik yaşandı. Devletimiz bu bölgelere tüm olanaklarını sonuna kadar kullandı. Amasya Belediyesi olarak bizler de bu mücadelenin her zaman içinde olduk. Yangın ve sel bölgelerinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız oldu. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin. Ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Bu vesileyle siz kıymetli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatan sizlere minnettar. Bu vesile ile yoğun mesai harcayan personellerimizi İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu gönderdiği ve şahsım tarafından hazırlattırılan teşekkür belgeleri ile ödüllendirdik. Rabbim böyle acıları ve felaketleri inşallah yaşatmasın” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi