Amasya'da öğrencilere su faturası desteği

AMASYA 16.12.2021 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1652+ kez okundu.
 

Amasya'da öğrencilere su faturası desteği

 AMASYA Belediye Başkanı Mehmet Sarı'nın 'Gençler çorbalar ve su faturaları bizden' sloganıyla başlattığı uygulama ile üniversite öğrencileri, içme suyu ve sıcak çorbadan ücretsiz faydalanacak, evlerinin su faturaları ödenecek. Amasya Belediyesi, şehirde öğrenim gören üniversite öğrencisinin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Sarı, öğrencilerin su faturalarının yeni yılla birlikte ödenmeye başlayacağını, bunun yanı sıra yeni kurulan Hilal Çorba Evi'nden de üniversite öğrencilerinin ücretsiz olarak yararlanabileceğini ifade etti. Kent meydanında 65 yaş üstü bireylere ücretsiz çorba servisi yapılan merkez, bundan sonra üniversite öğrencilerine de hizmet verecek.   'ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ SU Amasya’da eğitimlerine devam eden üniversite öğrencilerine içme suyunu ücretsiz olarak vereceklerini söyleyen Başkan Sarı, "Tüm belediye hizmetlerimizi gençlerin ihtiyaç, beklenti ve önceliklerini dikkate alarak şekillendirmeye çalışıyoruz. Şartların ağırlaştığı, koşulların zorlaştığı bir dönemde gençlerimizi düşündük. Onların daha rahat bir yükseköğretim hayatı sürdürmelerine öncelik verdik. Bu amaçla başlattığımız farkındalık çalışmasında, öğrenci belgesi, ikametgâh belgesi ve kira kontratı ile belediyemize başvuran tüm öğrencilerimiz bundan sonra su faturası ödemeyecek” dedi.   'HER DAİM GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ' Üniversite öğrencilerinden su ücreti alınmayacağı gibi yeni açılan Hilal Çorba Evi’nden de öğrenci kimlik kartları ile ücretsiz olarak faydalanabileceklerini belirten Sarı, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarla onlara yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Amasya Belediyesi olarak her daim gençlerimizin yanındayız" diye konuştu. 

 AMASYA Belediye Başkanı Mehmet Sarı'nın 'Gençler çorbalar ve su faturaları bizden' sloganıyla başlattığı uygulama ile üniversite öğrencileri, içme suyu ve sıcak çorbadan ücretsiz faydalanacak, evlerinin su faturaları ödenecek. Amasya Belediyesi, şehirde öğrenim gören üniversite öğrencisinin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Sarı, öğrencilerin su faturalarının yeni yılla birlikte ödenmeye başlayacağını, bunun yanı sıra yeni kurulan Hilal Çorba Evi'nden de üniversite öğrencilerinin ücretsiz olarak yararlanabileceğini ifade etti. Kent meydanında 65 yaş üstü bireylere ücretsiz çorba servisi yapılan merkez, bundan sonra üniversite öğrencilerine de hizmet verecek.

 

'ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ SU Amasya’da eğitimlerine devam eden üniversite öğrencilerine içme suyunu ücretsiz olarak vereceklerini söyleyen Başkan Sarı, "Tüm belediye hizmetlerimizi gençlerin ihtiyaç, beklenti ve önceliklerini dikkate alarak şekillendirmeye çalışıyoruz. Şartların ağırlaştığı, koşulların zorlaştığı bir dönemde gençlerimizi düşündük. Onların daha rahat bir yükseköğretim hayatı sürdürmelerine öncelik verdik. Bu amaçla başlattığımız farkındalık çalışmasında, öğrenci belgesi, ikametgâh belgesi ve kira kontratı ile belediyemize başvuran tüm öğrencilerimiz bundan sonra su faturası ödemeyecek” dedi.

 

'HER DAİM GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ' Üniversite öğrencilerinden su ücreti alınmayacağı gibi yeni açılan Hilal Çorba Evi’nden de öğrenci kimlik kartları ile ücretsiz olarak faydalanabileceklerini belirten Sarı, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarla onlara yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Amasya Belediyesi olarak her daim gençlerimizin yanındayız" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi