Amasya'da yem deposunda yangın

Karadeniz 19.11.2020 - 00:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2503+ kez okundu.
 

Amasya'da yem deposunda yangın

AMASYA’da bir firmaya ait süt çiftliğinin yem depolama kısmında çıkan yangında, 45 ton yonca ve 25 ton saman balyası kül oldu.   Yangın, ekiplerin 1 saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Amasya’da bir firmanın süt çiftliğine ait yem depolama kısmında akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören iş yeri çalışanları ve çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yonca ve saman balyalarının tutuşmasıyla büyüyen yangın, ekiplerin erken müdahalesi ile kontrol altına alındı. Ekipler yonca ve saman balyalarını boş araziye taşıyarak, 1 saatlik çalışmayla yangını söndürdü. Yangında, 45 ton yonca ve 25 ton saman balyası kül oldu. Jandarma yangın ile ilgili soruşturma başlattı. 

AMASYA’da bir firmaya ait süt çiftliğinin yem depolama kısmında çıkan yangında, 45 ton yonca ve 25 ton saman balyası kül oldu.

 

Yangın, ekiplerin 1 saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Amasya’da bir firmanın süt çiftliğine ait yem depolama kısmında akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören iş yeri çalışanları ve çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yonca ve saman balyalarının tutuşmasıyla büyüyen yangın, ekiplerin erken müdahalesi ile kontrol altına alındı. Ekipler yonca ve saman balyalarını boş araziye taşıyarak, 1 saatlik çalışmayla yangını söndürdü. Yangında, 45 ton yonca ve 25 ton saman balyası kül oldu. Jandarma yangın ile ilgili soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi