ANAVATAN PARTİSİ RİZE İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU .İŞTE İSİMLER

Siyaset 05.10.2020 - 15:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4904+ kez okundu.
 

ANAVATAN PARTİSİ RİZE İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU .İŞTE İSİMLER

ANAVATAN PARTİSİ RİZE İL YÖNETİMİ AÇIKLANDI    Rize il yönetimini açıklayan İl başkanı Ceyhun Yılmaz ‘’ Partimize Rize de yoğun bir ilgi var, üye sayımız gün geçtikçe artmakta Rize’de ki yorgun düşmüş siyaseti inşallah açıkladığımız işinin ehli kadro ile tekrar canlandıracağız. Rize için faydalı olacak her projede Parti ayırmaksızın destek oluruz, bizler Rize’nin çok daha iyi hizmetleri hak ettiğine inanıyoruz.’’ Şeklinde konuştu.    Konuşmasının devamında ise Parti binalarının çok yakın zamanda açılışının yapılacağı müjdesini verdi.    ANAP RİZE İl yönetimi şu şekilde  Oluştu.   İL BAŞKANI – CEYHUN YILMAZ İL BAŞKAN YARDIMCISI – RECEP ŞİMŞEK AR-GE BİRİMİ BAŞKANI – BERKAN SALİH KOTİLOĞLU SİYASİ İŞLER VE SEÇİMDEN SORUMLU İL BAŞKAN YARDIMCISI – KERİM ÇAKMAKÇI KADIN KOLLARI BAŞKANI – AYŞE ŞAFAK MUHASİP – SEVİNÇ ARDAL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI – İBRAHİM BAĞDATLIOĞLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ – SELAHATTİN YILMAZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ – YASİN BÜYÜK YÖNETİM KURULU ÜYESİ – MURAT ÖZKAYA YÖNETİM KURULU ÜYESİ – SERHAT KUL YÖNETİM KURULU ÜYESİ – OSMAN ŞAFAK YÖNETİM KURULU ÜYESİ –SAFFET DİLMAÇ YÖNETİM KURULU ÜYESİ – GÖKHAN KANDEMİR YÖNETİM KURULU ÜYESİ – SÜLEYMAN ZURNACI YÖNETİM KURULU ÜYESİ – SEBAHAT ÖZKAN YÖNETİM KURULU ÜYESİ – BATUHAN YILMAZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ – EROL AKBAYRAK YÖNETİM KURULU ÜYESİ – RIZVAN SAYIN   BAŞKANLIK DİVANI 1-BERAT ÖZKAN 2- RECEP ŞİMŞEK 3- BERKAN SALİH KOTİLOĞLU 4-KERİM ÇAKMAKÇI

ANAVATAN PARTİSİ RİZE İL YÖNETİMİ AÇIKLANDI 

 

Rize il yönetimini açıklayan İl başkanı Ceyhun Yılmaz ‘’ Partimize Rize de yoğun bir ilgi var, üye sayımız gün geçtikçe artmakta Rize’de ki yorgun düşmüş siyaseti inşallah açıkladığımız işinin ehli kadro ile tekrar canlandıracağız. Rize için faydalı olacak her projede Parti ayırmaksızın destek oluruz, bizler Rize’nin çok daha iyi hizmetleri hak ettiğine inanıyoruz.’’ Şeklinde konuştu. 
 

Konuşmasının devamında ise Parti binalarının çok yakın zamanda açılışının yapılacağı müjdesini verdi. 

 

ANAP RİZE İl yönetimi şu şekilde  Oluştu.

 

İL BAŞKANI – CEYHUN YILMAZ

İL BAŞKAN YARDIMCISI – RECEP ŞİMŞEK

AR-GE BİRİMİ BAŞKANI – BERKAN SALİH KOTİLOĞLU

SİYASİ İŞLER VE SEÇİMDEN SORUMLU İL BAŞKAN YARDIMCISI – KERİM ÇAKMAKÇI

KADIN KOLLARI BAŞKANI – AYŞE ŞAFAK

MUHASİP – SEVİNÇ ARDAL

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI – İBRAHİM BAĞDATLIOĞLU

YÖNETİM KURULU ÜYESİ – SELAHATTİN YILMAZ

YÖNETİM KURULU ÜYESİ – YASİN BÜYÜK

YÖNETİM KURULU ÜYESİ – MURAT ÖZKAYA

YÖNETİM KURULU ÜYESİ – SERHAT KUL

YÖNETİM KURULU ÜYESİ – OSMAN ŞAFAK

YÖNETİM KURULU ÜYESİ –SAFFET DİLMAÇ

YÖNETİM KURULU ÜYESİ – GÖKHAN KANDEMİR

YÖNETİM KURULU ÜYESİ – SÜLEYMAN ZURNACI

YÖNETİM KURULU ÜYESİ – SEBAHAT ÖZKAN

YÖNETİM KURULU ÜYESİ – BATUHAN YILMAZ

YÖNETİM KURULU ÜYESİ – EROL AKBAYRAK

YÖNETİM KURULU ÜYESİ – RIZVAN SAYIN

 

BAŞKANLIK DİVANI

1-BERAT ÖZKAN

2- RECEP ŞİMŞEK

3- BERKAN SALİH KOTİLOĞLU

4-KERİM ÇAKMAKÇI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi